kouBaMW píše:no tak to vysvetlete natvrdlemu chlapci
V6 jako vydlicový R6 jako řadový
stačí? Jo a zkratka CH není Chorvatsko, ale Švýcarsko, aby ses poučil
tak pokud tohle je duvod aby ses nekomu vysmival ze je natvrdly tak si pekny idiot, mnohokrat jsem videl radove 6valce v oznaceni V6 a pokud tomu tak neni, tak by ses ukazal jako frajer kdybys to slusne vysvetlil a ne se vysmival
kouBaMW píše:no tak to vysvetlete natvrdlemu chlapci
V6 jako vydlicový R6 jako řadový
stačí? Jo a zkratka CH není Chorvatsko, ale Švýcarsko, aby ses poučil
tak pokud tohle je duvod aby ses nekomu vysmival ze je natvrdly tak si pekny idiot, mnohokrat jsem videl radove 6valce v oznaceni V6 a pokud tomu tak neni, tak by ses ukazal jako frajer kdybys to slusne vysvetlil a ne se vysmival
No jo to si vidět mohl, nikdo neříká, že ne.
Nikdo se ti neposmívá, vidíš nějaký smail? Ne, tak se uklidni a začni se koukat do atlasu ty CHorvate.
Jsou ještě prázdniny? Jsou, tak tohlepo mě nechtěj, od soboty si mě kontroluj Jinak se za vydlicový omlouvám
Vetsina lidi mysli i behem prazdin
rejp rejp
To já taky, ale rozhodně ne nad pravopisem.
a to jako chodíš ještě na základku na první stupeň ??? [/quote]
To je proste neskutecny i forka o autech se stejne vzdycky zvrhnou v nejakej malej flamik nebo trash talk a OT
Takze dost a rekne mi kdo me sveze v M3!
Jinak ted 5.zari jedu do Mostu na predvadecku nissanu projet si moji srdcovku z350 na okruhu. Tohle auto mi jednou bude muset zdobit garaz, hned vedle M3... Ale to bych mel sakra bejt nekde u klientu a pracovat a ne mlit blbosti na foru.. ts ts...