Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Video new M3 vs. 911 GT3
Já bych t toho žádnou tragedii nedělal... M3 je velice kvalitní, výkoné, sportovní a překrásné autí, ovšem Porsche GT3 je zase trošku jinde. Obrovská prestiž automobilky a celkový charakter a výkon vozu... Taky je ovšem GT3 skoro 2x tak dražší než M3... Myslim že se M3 statečně držela a neuřízla si proti porsche ostudu
Hlavně M3 pro většinu tady je srdová záležitost a to je hlavní! 

-
- Kontaktovat uživatele:
michal09 píše:kosh píše:jo jsme na bmwklubu bo jsme socky a nemáme na porsche
Viděl jsi kolik je lidí na škoda favorit klubu...
Přesně toliko: http://www.skodafavorit.cz/index.php?show=users

Jinak mě, i když neumím ani slovo DE, přišlo, že M3 řadí spíše do praktičtějšího autí, už třeba jen tím, že se tam vejdou 4lidi a do GT nikoli. Jinak jízdní vlastnosti také popisovali u M3 spíše konzervativnější

Já osobně bych samo byl pro GT a můžu být klubákem až na půdu

-
- Kontaktovat uživatele:
DOEMIXXX píše:Panaque píše::smich:![]()
![]()
![]()
![]()
taky si na necem takovym podobnym zacinal...teba az prodaj facka tak pujdou do BMW, btw. ja to udelal taky tak (jen jsem ho neprodal, me ho ukradli)
To se šeredně pleteš, škodovka mi nikdy nesměla přes práh a tak to už i zůstane!!!

Začínal jsem žigulíkem 1600, a už tehdy pozorovat 100,120 a jiné "stroje" jak v létě vaří, bylo pro mě dostatečným argumentem... Jinak chápu třeba recesisty z Trabant klubu, nebo Beatle nadšence, ale Faborita nepovažuji ani v nejmenším za něco, co by mě jakkoli nadchlo a těšilo mě jen to že si do toho sednu! To už třeba Fiat 600 má dle mého soudu větší srdce než 150 faboritů dohromady...
Spíš bych řekl, že srovnávat M3 s touto specifikací 911 je trošku nesmysl. Po GT2 je to nejultimativnější 911 v řadě, vedle které je i Turbo zhyčkaným zbožím pro metrosexuály. Ty dvě auta jsou diametrálně jiná - podvozkem, výbavou, výkonem, charakterem a hlavně zaměřením. M3 bude spíš konkurovat klasické Carrerě S a nikoli okruhově zaměřené GT3. Na tu totiž žádné současné sériově vyráběné BMW nemá. Neukamenujte mě, ale je třeba objektivnost
¨Odana píše:Na tu totiž žádné současné sériově vyráběné BMW nemá. Neukamenujte mě, ale je třeba objektivnost
Kameny?

Já osobně i kdybych měl prachy, tak bych si Porsche stejně nikdy nekoupil... Bál bych se vyjet do pražských ulic a vůbec kamkoli po republice, protože stav silnic a mentalita lidí tady, jak jistě všichni dobře víme, je do nebe volající...