Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
S bmw na hory
Slid píše:nemáš v compaktu narvanej M72 motor a 13ky kolaprotože jinak to není možný
prave ze ne,kola 15 a jeste k tomu zimaky pneu..
to jsem jednou zastavil na prechodu a chtel jsem kamosovi ukazat jak to prohrabnu a zmizim,jenze jsem pridal a ty kola se zacli tak protacet,ze jsem stal skoro na miste..

Atilak píše:tom9k píše:ty vole to neplati,proc zrovna ja mam hrabavy bmw? ja chci jezdit na hory a ne hrabat kdyz seslapnu dvojku
Odkud jsi? Jestli jsi z Prahy nebo okoli,tak prijed na regional ted ve ctvrtek a muzem to zkusit... Treba mas kouzelnou nohu co pridava PS!!!!
z prahy primo nee,ale obcas pres prahu jezdim z berouna do usti.. co je regional??
tom9k píše:Slid píše:nemáš v compaktu narvanej M72 motor a 13ky kolaprotože jinak to není možný
to jsem jednou zastavil na prechodu a chtel jsem kamosovi ukazat jak to prohrabnu a zmizim,jenze jsem pridal a ty kola se zacli tak protacet,ze jsem stal skoro na miste..
To musim videt jak tohle delas s 1.6!!!!! Ty jsi carodej!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
tom9k píše:Slid píše:nemáš v compaktu narvanej M72 motor a 13ky kolaprotože jinak to není možný
o jinou sračkou
Tak to nechápu,to musíš mít snad gumy namazaný olejem nebo jinou sračkou .Mě to sedí jak přibitý
tom9k píše:
z prahy primo nee,ale obcas pres prahu jezdim z berouna do usti.. co je regional??
Pravidelny sraziky klubu.. Na pokec, na zranec a tak... Kazdy prvni ctvrtek v mesici a http://www.e30.cz maj kazdy 3ti utery v mesici, beztak dost lidi jezdi na oboje...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=34709
Atilak píše:tom9k píše:Slid píše:nemáš v compaktu narvanej M72 motor a 13ky kolaprotože jinak to není možný
To musim videt jak tohle delas s 1.6!!!!! Ty jsi carodej!!!
heh,bylo trochu mokro,no ale stejne...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak to má compact, ale E36tka má takřka ideální rozložení hmotnosti, takže nějaký pytle do kufru jak všichni neBMWácí radí jsou zybtečný. Jak ti tu všichni píší, kup si nový zimáky a vyjedeš všude. No ale s tou tvojí nabušenou 1,6tkou nevim nevim
Já si BMW dovezl loni na podzim, koupil jsem nové UG7 a nechápal jsem jak auto na sněhu pěkně drží. když jsem nechtěl neutrhl jsem ho. Kopce jsem vyjížděl v pohodě, i ledovku na kterou pršelo jsme vyjel, ale kamarád na těch samých gumách s předohrabem ne.

Já si BMW dovezl loni na podzim, koupil jsem nové UG7 a nechápal jsem jak auto na sněhu pěkně drží. když jsem nechtěl neutrhl jsem ho. Kopce jsem vyjížděl v pohodě, i ledovku na kterou pršelo jsme vyjel, ale kamarád na těch samých gumách s předohrabem ne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám bmw krátce.::::NO ono je hezký že vyjedu všude.Ale to s předohrabem jsem problémy taky nikdy neměl maximálně jsem to vyjel na zpátečku.Což teď z BMW bude jednodušší ale co když mě v 50 ujede na ledě zadek??U předohrabu jsem přidal plyn a srovnaval do kontra a v poho ale co s Báwem???To mi přidání plynu moc nepomůže naopak!!!Jak se chováte vy???když už se to stane???Všichni říkaj sranda ale co je to za sranda když jediný co zmůžu je sundat nohuz plynu