MichalKus píše:Zravicko tak neco k pozinku zrovna prodavam jednoho Oplika abych koupil e36 kupe. Oplik je Astra G a je celopozinkto je vec co mi u e36 dost vadi pas Astra z 98 stala vzdy venku a nikde nic..... uz vidim jak e36 budu muset hlidat........
jedina skoda jinak fandim BMW a tesim se na sve prvni kupatko
Konkretne chci 328i v peknem stavu a dobre vybave tak kdyby nekdo vedel....
MichalKus píše:Zravicko tak neco k pozinku zrovna prodavam jednoho Oplika abych koupil e36 kupe. Oplik je Astra G a je celopozinkto je vec co mi u e36 dost vadi pas Astra z 98 stala vzdy venku a nikde nic..... uz vidim jak e36 budu muset hlidat........
jedina skoda jinak fandim BMW a tesim se na sve prvni kupatko
Konkretne chci 328i v peknem stavu a dobre vybave tak kdyby nekdo vedel....
milk píše:Mě to taky zajímá,ale myslím že e39 a sedma 38 pozink nemají.
gelty píše:Ale mě zajímá BMW, renault je plast(trabi), volvo pozink má, škodovky - škoda mluvit, oply nemají, atd...
Tohle se deje kdyz je auto u more..gelty píše:milk píše:Mě to taky zajímá,ale myslím že e39 a sedma 38 pozink nemají.
Nevím, jak to je s E39, ale jednu mám nebouranou doma a na vrchních střešních lištách na střeše, se mi udělali bublinky a odlupla se barva.Je sice pravdou,že podní je nějaký stříbrný kov, nebo hliník, či co,ale nasere to každopádně
Asi to stříkali turci, nebo nějaká ta havěť...co v BMW pracuje.
Sem tam byl v létě na inspekci za kterou sem zaplatil 2000EUR a kde mě obsluhovali jen ti zkur. turci a když sem dojed domů,tak sem zjistil plno závad a musel to nechávat dodělávat kámošovi.![]()
Takže asi tak.....
pesa84 píše:Já mam E36 325 TDS r.v. 98 a zatím jsem zrezlejší auti neměl.. Mam to teda dovežený z NDR.. a tady o něj pečuju s láskou,ale výměna všech 5 dveří,blatníků a neco na kastli mě nemine......eště že jsem autoklempíř...