Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přední pružiny 2.8 vs. M3
-
- Klubové ID: 1198
A dá se to nějak poznat. Nějaké poznávací znaky, odkazy na fotky atd.Speedy píše:M3 má jiné tlumiče, než 328. Já teď ale nevím, co jsem Ti tam nechal :-/ Ale yslím, že tam máš Mpaket, na který můžeš dát pružiny jaký chceš.
Ja si zase myslím, že když si sundaval ten D2, tak jsi říkal, že tam vracíš origo M3. Zase to nechci rozhodit a pak zjistit, že mi ty pružiny z 2.8 tam nejdou. Nesnáším dělat práci zbytečně.
-
- Klubové ID: 1198
To si celej ty, máš je už vyskákaný a potřebuješ se jich zbavit. No dám ti vědět, když tak se pro ně stávnu.Boriss23 píše:mam doma volny pruziny z postele kdyby ti tam od GEORGE_D nepasovalyStudna píše:Právě že tam mám motor z 2.8. A George_D má volný sport. pružiny z 2.8, ale nechcem laborovat, tak proto sháním info.askul11 píše:Mko má litinový blok!takže motor je mnohem těžší než 328!asi by si to hodně sedlo!

ok....cekam na telefonStudna píše:To si celej ty, máš je už vyskákaný a potřebuješ se jich zbavit. No dám ti vědět, když tak se pro ně stávnu.Boriss23 píše:mam doma volny pruziny z postele kdyby ti tam od GEORGE_D nepasovalyStudna píše: Právě že tam mám motor z 2.8. A George_D má volný sport. pružiny z 2.8, ale nechcem laborovat, tak proto sháním info.