Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

S bmw na hory

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
johnny316

#101 Příspěvek od johnny316 »

hanzik píše:
BMWPower píše:Že by 2 mrtvolky???... :D :lol: :D

V některých případech by stačila i jedna :lol: Ale Vážně cos tam nacpal
???
kolajnice 8)
pozisss

#102 Příspěvek od pozisss »

Byl jsem teď tejden v Jasné - Nízké Tatry, sněhu nic moc, ale vyjel jsem uplně všechno bez jakýhokoliv problému bez zátěže - ASC všechno zvládlo na jedničku. 8)
castro
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od castro »

ja jsem to zkoušel na sněhu v zatáčce utrhnout a ty svinsky zimáky drzi jak pribitý... nečekal jsem že mi to dá takovou práci :D
Filozof

#104 Příspěvek od Filozof »

Já jsem byl před 10dny na paprsku lyžovat. Je to několik km do kopce a ve sněhu. Občas jsem i musel zastavovat a rozjíždět se.
V pohodě jsem to vyjel bez problému až na horu ke sjezdovce.
Chce to cit v noze a zimní gumy aspon 5mm - mám já osobně.

Jinak stačí plná nádrž a nepotřebuje nikdo žádnou zátěž podle mě do auta.
Podle mě taky výhoda silnějšího auta, že má krouták a nemusí vubec nijak vytáčet motor aby se rozjel do kopce.
Pyshtoun

#105 Příspěvek od Pyshtoun »

Zadokolka+poctive zimni gumy+DSC a vyjedu vsechno. Kopce, ktere se sjizdi ve 20 km/h a se kterymi maji problemy i povestne Skody 105 (trakce by byla, neni vykon) vyjizdim na trojku 70km/h. Chce to opatrnost a zaroven odvahu :)
chitos

#106 Příspěvek od chitos »

Slid píše:co si tam prosím tě dal :lol:

Mám známé v kováku tak tam mám železné plotny 8) Zítra vyfotím a hodím ukázku :D
tom9k

#107 Příspěvek od tom9k »

tak musím říct,že jsem měl možnost vyzkoušet sedana na sněhu a ta jízda je fakt o něčem jinym, do smyku se s tim člověk moc nedostane, ten compact je na sněhu fakt na ho..., hrabe všude.. sedan se moc utrhnout nedá ani když člověk chce,ale compact se utrhne skoro sám a a ni chtít nemusim:)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od RuDoSh »

tom9k píše:tak musím říct,že jsem měl možnost vyzkoušet sedana na sněhu a ta jízda je fakt o něčem jinym, do smyku se s tim člověk moc nedostane, ten compact je na sněhu fakt na ho..., hrabe všude.. sedan se moc utrhnout nedá ani když člověk chce,ale compact se utrhne skoro sám a a ni chtít nemusim:)

a co kdyby to bylo treba pneumatikama? :roll: Je jasne, ze totozne vlastnosti to mit nebude, ale urcite hodne podobne....
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od hanzik »

tom9k píše:tak musím říct,že jsem měl možnost vyzkoušet sedana na sněhu a ta jízda je fakt o něčem jinym, do smyku se s tim člověk moc nedostane, ten compact je na sněhu fakt na ho..., hrabe všude.. sedan se moc utrhnout nedá ani když člověk chce,ale compact se utrhne skoro sám a a ni chtít nemusim:)

Teda sorry ale tohle se mi zdá jako dost dobrá hovadina.Jak říká Rudosh co takhle pneumatiky???Zkus dát na compakta třeba UG7 a na sedana polarisy jedničky a budem si povídat pak co jde líp utrhnout....A se stejnýma pneumatikama to bude auto od auta různé ale né až tolik.Nejsem sice expert ale...
tom9k

#110 Příspěvek od tom9k »

hanzik píše:

Teda sorry ale tohle se mi zdá jako dost dobrá hovadina.Jak říká Rudosh co takhle pneumatiky???Zkus dát na compakta třeba UG7 a na sedana polarisy jedničky a budem si povídat pak co jde líp utrhnout....A se stejnýma pneumatikama to bude auto od auta různé ale né až tolik.Nejsem sice expert ale...

na sedanu mam letnaky se vzorkem cca 4mm,mozna ani to ne a na compactu jsou zimaky s vzorkem 5-6mm.. :?: :idea: :!: :lol:
Odpovědět