Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co říkáte na nový Fiat 500???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od hanzik »

Panaque píše:
hanzik píše:Super pojízdná nákupní taška.Druhé auto do rodiny paráda a mohl bych ho parkovat v chodbě.FAkt parádní prcek.Ale radši bych BMW - ISSETA .Nastupování ze předu je holt frajeřina :-)

Máš recht!!! Kdyby udělali retro Issety, to by byla BOMBA!!!!!

Už jsem viděl i nějakou studii v časáku ale neví ve kterém a na netu jsem to nenašel,že já kretén si to nekoupil.Fakt zajmavý.ALe pochybuju že by zůstali u toho nastupování předním oknem:-)
kavanda

#22 Příspěvek od kavanda »

fiaty nebrat!
mufman

#23 Příspěvek od mufman »

hanzik píše:
Panaque píše:
hanzik píše:Super pojízdná nákupní taška.Druhé auto do rodiny paráda a mohl bych ho parkovat v chodbě.FAkt parádní prcek.Ale radši bych BMW - ISSETA .Nastupování ze předu je holt frajeřina :-)

Už jsem viděl i nějakou studii v časáku ale neví ve kterém a na netu jsem to nenašel,že já kretén si to nekoupil.Fakt zajmavý.ALe pochybuju že by zůstali u toho nastupování předním oknem:-)

Bylo to v Autotipu, pokud by to horelo, tak i muzu mrknout ktery cislo. Jo a to nastupovani predkem opravdu zrusili, ze by to neproslo bezpecnostnima pozadavkama...
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Panaque »

mufman píše:
hanzik píše:
Panaque píše:[quote="hanzik"]Super pojízdná nákupní taška.Druhé auto do rodiny paráda a mohl bych ho parkovat v chodbě.FAkt parádní prcek.Ale radši bych BMW - ISSETA .Nastupování ze předu je holt frajeřina :-)

Bylo to v Autotipu, pokud by to horelo, tak i muzu mrknout ktery cislo. Jo a to nastupovani predkem opravdu zrusili, ze by to neproslo bezpecnostnima pozadavkama...[/quote]

Při výrobě určitě... Ale co když máš veterána Issety a vyrazíš na silnici??? Znamená to, že není-li homologovaná - nemůžeš na silnici? Jednou přeci na silnici jezdila a tudíž by měla bez problému jezdit i nyní, ne?
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Leveler »

JO jo proč ne.Nevypadá zle
d.aemon

#26 Příspěvek od d.aemon »

Krása... vzhledem k tomu, že jsem ve staré pětistovce strávil dětství, z nostalgie bych do něj možná na ježdění po městě šel...
Jen bych musel mít řidiče, protože já trávil jízdu stojíc na zadním sedadle a trčíc z otevřené střechy :-D
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od D-E-J-V »

Fiat..nebo fijat...či snad fijalt???.....to sem v životě neslyšel...co to vůbec je?..nějaká zmrzlina??? :lol:
John112
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od John112 »

Tak zase někdo vyrobil auto, který bodou lidi obdivovat ještě dalších 50 let. :) Ale musim uznat, že se jim povedlo, alespoň nějaké změna. Když porovnám Toyotu Yaris a tuhle 500 tak určite vyhrává Fiat 500. Celkem by mě zajimalo kolik se jich prodá.
Kdyby někoho zajimalo jak vypadal táta. A na jeho zdraví :pivo: :D :) :D
http://www.fiat500classics.co.uk/catalo ... anguage=en
Kvidas

#29 Příspěvek od Kvidas »

prase007 píše:Už ani nepamatuju, kdy udělal naposledy Fiat nějaký pěkný auto, ale tohle se mi líbí :potlesk:

taky sem musel tezce premejslet. Ale napadlo me novy bravo.. na zivo vzdycky kdyz ho vidim tak to je povedena kara

http://www.hotwheels.com.sg/products/no ... avo_05.jpg

Jinak tenhle fiatek je super
100RM

#30 Příspěvek od 100RM »

Mne se nelibi, ale svoju skupinu vyznavacov si urcite najde ...
7er. True definition of luxury. Yours.
Jirka318i
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Jirka318i »

Nechutny nákupní košík. Je to mazec.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Lion »

Vypadá moc pěkně...Ale ta cena je opravdu někde jinde...Za takový tintítko dát skoro 400 000,- Kč je vcelku ranec... :?
Alois

#33 Příspěvek od Alois »

Krásně stylové auto.Dodá šmrnc a pozornost i ženské s míry 120-100-150 :D :D (pokud se tam vleze)

Né,hrozně a příšerně se mi líbí mini kolem roku 98´ -(ten starý model ale final edition) ,dost se mi i líbí současný model ale toto je opravdu bomba..
prostě 1-
Odpovědět