hanzik píše:Super pojízdná nákupní taška.Druhé auto do rodiny paráda a mohl bych ho parkovat v chodbě.FAkt parádní prcek.Ale radši bych BMW - ISSETA .Nastupování ze předu je holt frajeřina
Máš recht!!! Kdyby udělali retro Issety, to by byla BOMBA!!!!!
Už jsem viděl i nějakou studii v časáku ale neví ve kterém a na netu jsem to nenašel,že já kretén si to nekoupil.Fakt zajmavý.ALe pochybuju že by zůstali u toho nastupování předním oknem:-)
hanzik píše:Super pojízdná nákupní taška.Druhé auto do rodiny paráda a mohl bych ho parkovat v chodbě.FAkt parádní prcek.Ale radši bych BMW - ISSETA .Nastupování ze předu je holt frajeřina
Už jsem viděl i nějakou studii v časáku ale neví ve kterém a na netu jsem to nenašel,že já kretén si to nekoupil.Fakt zajmavý.ALe pochybuju že by zůstali u toho nastupování předním oknem:-)
Bylo to v Autotipu, pokud by to horelo, tak i muzu mrknout ktery cislo. Jo a to nastupovani predkem opravdu zrusili, ze by to neproslo bezpecnostnima pozadavkama...
Panaque píše:[quote="hanzik"]Super pojízdná nákupní taška.Druhé auto do rodiny paráda a mohl bych ho parkovat v chodbě.FAkt parádní prcek.Ale radši bych BMW - ISSETA .Nastupování ze předu je holt frajeřina
Bylo to v Autotipu, pokud by to horelo, tak i muzu mrknout ktery cislo. Jo a to nastupovani predkem opravdu zrusili, ze by to neproslo bezpecnostnima pozadavkama...[/quote]
Při výrobě určitě... Ale co když máš veterána Issety a vyrazíš na silnici??? Znamená to, že není-li homologovaná - nemůžeš na silnici? Jednou přeci na silnici jezdila a tudíž by měla bez problému jezdit i nyní, ne?
Krása... vzhledem k tomu, že jsem ve staré pětistovce strávil dětství, z nostalgie bych do něj možná na ježdění po městě šel...
Jen bych musel mít řidiče, protože já trávil jízdu stojíc na zadním sedadle a trčíc z otevřené střechy
Tak zase někdo vyrobil auto, který bodou lidi obdivovat ještě dalších 50 let. Ale musim uznat, že se jim povedlo, alespoň nějaké změna. Když porovnám Toyotu Yaris a tuhle 500 tak určite vyhrává Fiat 500. Celkem by mě zajimalo kolik se jich prodá.
Kdyby někoho zajimalo jak vypadal táta. A na jeho zdraví http://www.fiat500classics.co.uk/catalo ... anguage=en
Krásně stylové auto.Dodá šmrnc a pozornost i ženské s míry 120-100-150 (pokud se tam vleze)
Né,hrozně a příšerně se mi líbí mini kolem roku 98´ -(ten starý model ale final edition) ,dost se mi i líbí současný model ale toto je opravdu bomba..
prostě 1-