ted my nabídli 523i co vy na to? Je to velký rozdíl mezi 528i a 523i, papírově to tak vypadá?
Veselac píše:No jezdím dost často po městě ale také dálky. Halvně najezdím min.30000km ročně. Jak je to u 540i se spotřebou, jezdím totiž svižně a byl bych zase nerad aby mi to svlíklo i ponožky
Player1 píše:Veselac píše:No jezdím dost často po městě ale také dálky. Halvně najezdím min.30000km ročně. Jak je to u 540i se spotřebou, jezdím totiž svižně a byl bych zase nerad aby mi to svlíklo i ponožky
Já jsem se spotřebou mojí 540iA spokojenej. Celkem mě to překvapilo. Dálky jezdím v pohodě pod 9 a město kolem 12 při normálním ježdění. Samozřejmě kdybych tomu šlapal, tak si vezme třeba 15, ale po městě neprasímNejmenší průměr za celou trasu (2100km) jsem měl 8.4 a žádná brzda provozu jsem určitě nebyl.
Veselac píše::lol: líbí se mi jak je tady každej do svojeho auta zamilovanej, je vidět, že sou to parádní stroje. Má tedy ještě někdo radu, postřeh či jiný názor ohledně 523i a 528i. Protože ta nabídka na tu 523i vypadá lákavě. Děkuju
Veselac píše:to je e39ka, nedal si tam špatný odkaz??? Tahle e39 vypadá dobře ale ten diesel mě trochu odrazuje, bojím se těch vstřiků atd. Prostě celkových nákladů. BMW jsem taky vždycky chtěl kvůli správné (zadní) hnané nápravě a pověstným sportovním jízdním vlastnostema k tomu mi prostě moc diesel i takhle dobrý, moc nesedí. Nevím ale dá se taky s e39 rošťačit....samozřejmě občas když nepovezu zrovna prcka. I když s tchýní klidně můžu, co???
Player1 píše:Veselac píše::lol: líbí se mi jak je tady každej do svojeho auta zamilovanej, je vidět, že sou to parádní stroje. Má tedy ještě někdo radu, postřeh či jiný názor ohledně 523i a 528i. Protože ta nabídka na tu 523i vypadá lákavě. Děkuju
Tak ok...když si dám EcceHomo párkrát za sebou tak si bere kolem 20![]()
Ale aj kdyby to žralo třeba 30, tak to za to stojí
![]()
Jinak si myslím, že 523i pojede taky pekně...
Veselac píše:mě by zajímalo, jestli má někdo z Vás zkušenosti s oběma motory jak 523 tak 528 a řekl mi jestli jsou to velké rozdíli nebo pocity atd.Moc by mi to pomohlo, děkuju
Marrtin píše:Nerad se nekomu cpu do diskuse, ale procetl jsem to, protoze me koupe e39 taky zajima. Neda mi to se nezeptat. Mam ted 328i coupe. Koukam po 540i v manualu. Umel by mi nekdo rict jestli je dynamika 540i lepsi nez 328i coupe ? Papirove je samozrejme 540 silnejsi, ale treba 0-100 ma 328i za min...
Diky.
ras11 píše:Marrtin píše:Nerad se nekomu cpu do diskuse, ale procetl jsem to, protoze me koupe e39 taky zajima. Neda mi to se nezeptat. Mam ted 328i coupe. Koukam po 540i v manualu. Umel by mi nekdo rict jestli je dynamika 540i lepsi nez 328i coupe ? Papirove je samozrejme 540 silnejsi, ale treba 0-100 ma 328i za min...
Diky.
bral bych najskor e46 s trojlitrom
Player1 píše:
Já jsem se spotřebou mojí 540iA spokojenej. Celkem mě to překvapilo. Dálky jezdím v pohodě pod 9 a město kolem 12 při normálním ježdění. Samozřejmě kdybych tomu šlapal, tak si vezme třeba 15, ale po městě neprasímNejmenší průměr za celou trasu (2100km) jsem měl 8.4 a žádná brzda provozu jsem určitě nebyl.