Diablo330Ci píše:Myslite ze je blbost kupovat pritelkyni 325i kdyz jeste nema moc najezdino?Libilo by se mi to protoze bych si s tim i zalital na okruhu a tak
No pro babu co má prd najeto to asi nebude gut nápad Jí kup 316 kompaktíka..
Diablo330Ci píše:Myslite ze je blbost kupovat pritelkyni 325i kdyz jeste nema moc najezdino?Libilo by se mi to protoze bych si s tim i zalital na okruhu a tak
jo klidne ji to kup, vyztuz kabinu pořádným rámem, a kolem dokola pripevni gumu jako maj auticka na autodromu,pak ji do toho posad
No, když to zase beru trošku jinak.. Máš tu babu rád, nebo už tě sere? Jestli sere, tak ji dobře pojisti, nech to napsat na sebe a tu 325 jí kup. A se zimníma gumama se moc nezatěžuj
znam ženský co zvádaj M5, RS6 atd.... tak proč každej radí pro ženskou slabý auto, blondýnky v poršatech a sport Landech maj 2x až 3x tolik koní než má většina "zkušených" rejsrů tady
No jasne ze ji mam rad Nevim no jenom me to tak napadlo.Vzal bych ji pred tim na letiste aby si zkusila kde jsou hranice prilnavosti.Lupik ma pravdu Pokud ji reknu ze to auto je bestie tak snad nebude pridavat na mokru v zatacce.Priklad -kamosova Mama E30 ETA i v zime a moje Mama Omega 2,4i a vsechno o.k.
lupik píše:znam ženský co zvádaj M5, RS6 atd.... tak proč každej radí pro ženskou slabý auto, blondýnky v poršatech a sport Landech maj 2x až 3x tolik koní než má většina "zkušených" rejsrů tady
víš jak je to s trakcí a vubec jak sedí E36... tyhle všechny auta co jsi vypsal je podle me uplně jiný kafe... ale podle mě stačí párkrát vysvětlit co nedělat v zatáčce na mokru a je to pohoda... ženský moc stejně nevytáčej a 325i neni zespoda tak živá
lupik píše:znam ženský co zvádaj M5, RS6 atd.... tak proč každej radí pro ženskou slabý auto, blondýnky v poršatech a sport Landech maj 2x až 3x tolik koní než má většina "zkušených" rejsrů tady
víš jak je to s trakcí a vubec jak sedí E36... tyhle všechny auta co jsi vypsal je podle me uplně jiný kafe... ale podle mě stačí párkrát vysvětlit co nedělat v zatáčce na mokru a je to pohoda... ženský moc stejně nevytáčej a 325i neni zespoda tak živá
Jo mas pravdu jede ve vysokejch takze to bude v pohode Zas takova zhovadilost 325i neni
víš jak je to s trakcí a vubec jak sedí E36...
jo, vím že je to nahovno, zlatý EVO, klucí japonský...
zena ma sna vlastni mozek a vi jestli to auto uridi a kdyz se na to citi, tak proc ne, zeny umej ridit nekdy i lip jak chlapi, jsem urcite pro nakup, aspon kdyz nekam pojedete tak na ni nebudes muset hodinu nekde cekat nez se tech 100 koni v 316 dovali
nic bych neřešil, bejvalka jezdila ve 2.0i a šlo jí to jak po másle, rozhodně líp než ve fábce. Když náhodou zapomněla podřadit, tak se nic nestalo a nezdechlo jí to, když už chtěla předjíždět, tak se nabála jestli to stihne, no a po pár pokusech o drift a servo pumpě v kaši jezdila jak drak