Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 316i compakt nebo sedan
Leveler píše:Když už tak sedan.Sice coupe je coupe, ale poslední dobou sem rád, že mám sedana, pač kolem mě je skoro samý coupe a občas to začíná bejt už nudný.Jinak kompakt se mě moc nepáčí.Ale to je jen můj názor:)
Správnej názor

To Maikl:Soráč ,ale interiér u compakta mi přijde něco jak u renaulta 19 nebo tak něco a páni inženíři z Bmw o tom taky věděli svoje,když se tam ani nepokoušeli dávat autoklima,ten panýlek by na to byl moc hezkej

Maikl píše:nebudem se hádat, každýmu se líbí něco jinýho, mě se to líbí z toho důvodu, že mi ta palubka přijde taková jednoduchá, nebojím se napsat sportovnější než v ostatních E36..
Já se nehádam,já vim,že mam pravdu

-
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:Stokrát raději sedana. nebo kupé. Kompakt je taková social edition. Pro ty co nemaj love na auto s kufremMě se osobně moc nelíbí, vypadá jako kdyby ho zezadu někdo naboural
A má starej interiér, komponenty z e30 atd. Prostě nejlevnější BMW, kde se snažili co nejvíc ušetřit. Taková Fábka junior.
tak toto bolí, to fakt bolí