Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 525TDS => za kolik jezdite??
Nové čerpadlo, vyčistění vstřiků (zalepené -kapaly), seřízení předvstřiku a dávky nafty, nové filtry, vyčištění nádrže atd. Kyž jsem to odvážel auto jelo úplně jinak než před tím, jako kdyby tam byl čip. Lépe se zvedá od spodu a vůbec je živější a tišší. Motor šlape jak "Švýcary". Jezdím v pohodě, ale občas ho protáhnu a jak jsem psal dlouhodobá spotřeba 6,8 l.
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam e34525tds v automatu a rek bych ze jezdim tak za 10l/100km ale mam to chvilku tak mu docela davam ale rek bych ze mam spatny nejaky vstriky musim je nechat proverit ale moc to nehuli ani nejak nekolisa ale je hlucnej a taky asi hydrostela tak musim vymnenit olej uz je nejakej hustej na muj vkus 

BDS snad tomu rozumí v každém tomto servisu, ale já jezdím do BOSH DIESEL SERVIS do Dačic k panu Tunklovi. Perfektní jednání a přístup, své práci rozumí a dělají jí kvalitně. Ceny velmi slušné. Chlapci od BMW ACR Auto v Č.Budějovicích by se od nich mohli hodně co učit ( neochota, drahota a práce odvedená na h...o ).
Toť moje zkušenost.
Toť moje zkušenost.