Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 525TDS => za kolik jezdite??

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Poho

#41 Příspěvek od Poho »

Nové čerpadlo, vyčistění vstřiků (zalepené -kapaly), seřízení předvstřiku a dávky nafty, nové filtry, vyčištění nádrže atd. Kyž jsem to odvážel auto jelo úplně jinak než před tím, jako kdyby tam byl čip. Lépe se zvedá od spodu a vůbec je živější a tišší. Motor šlape jak "Švýcary". Jezdím v pohodě, ale občas ho protáhnu a jak jsem psal dlouhodobá spotřeba 6,8 l.
Mirahejny

#42 Příspěvek od Mirahejny »

To by mne zajmalo za kolik jezdíte jestli někdo máte TDS v automatu touring já to pruboval jen město na pnou nádrž a najel jsem 550km tedy 14.5litru :D :D
brumlae34

#43 Příspěvek od brumlae34 »

Teď jsem si dal dohromady tds , rv 95 a velký Bc mi ukazuje V1 8.8 a V2 9.4, ale zatím zkouším co to umí. Jimak první dálka 6,5l(normální jízdou)... :wink:
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od dzonnek »

no ono se to asi vyplati kdyz do toho clovek neco nasype a pak ma na nejaky ten patek klid a hlavne klesne spotreba takze se to mozna muze i vratit..ale hlavni je ze to jede lip a clovk je pak spokojen:)
A kde ten servis BDS je?
arctic
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od arctic »

no ja mam e34525tds v automatu a rek bych ze jezdim tak za 10l/100km ale mam to chvilku tak mu docela davam ale rek bych ze mam spatny nejaky vstriky musim je nechat proverit ale moc to nehuli ani nejak nekolisa ale je hlucnej a taky asi hydrostela tak musim vymnenit olej uz je nejakej hustej na muj vkus :)
Poho

#46 Příspěvek od Poho »

BDS snad tomu rozumí v každém tomto servisu, ale já jezdím do BOSH DIESEL SERVIS do Dačic k panu Tunklovi. Perfektní jednání a přístup, své práci rozumí a dělají jí kvalitně. Ceny velmi slušné. Chlapci od BMW ACR Auto v Č.Budějovicích by se od nich mohli hodně co učit ( neochota, drahota a práce odvedená na h...o ).

Toť moje zkušenost.
Odpovědět