Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kombi řady 3 nebo 5
-
Zdravím všechny. Potřebuji kombika a rozhodji se mezi 330d, 330xd anebo 530d. Jedná se mně o spolehlivost motoru a taky trochu spotřeba a údržba. Nevím jestli řada 5 není pro mou potřebu moc velká. Ale jelikož mám 325tds E36, tak vím že 3 není moc prostorná. Jednalo by se o typy E36 ne E39 (r.výroby 2001). Chtěl znát vaše názory a zkušenosti ohledně těchto vozů.
Děkuji za každý názor
Děkuji za každý názor
-
- Kontaktovat uživatele:
slaytenic325 píše:Zdravím všechny. Potřebuji kombika a rozhodji se mezi 330d, 330xd anebo 530d. Jedná se mně o spolehlivost motoru a taky trochu spotřeba a údržba. Nevím jestli řada 5 není pro mou potřebu moc velká. Ale jelikož mám 325tds E36, tak vím že 3 není moc prostorná. Jednalo by se o typy E36 ne E39 (r.výroby 2001). Chtěl znát vaše názory a zkušenosti ohledně těchto vozů.
Děkuji za každý názor
no...jak píšeš : Jednalo by se o typy E36 ne E39...ono E36 je trojka...E39 je pětka no...takže pokud 530d tak asi myslíš E39
jinak k problému...osobně bych bral kombajna asi v pětce...přece jen už je to rodinný auto dá se říct...takže automat, velkej kufr, pohoda....trojka je fajn...kombíky sou hezký...ale pětka by vyhrála asi no...
jinak třílitrovýho dieslu bych se nebál...pokud ho někdo vyloženě neprasil, tak budeš myslím spokojenej
-
no...jak píšeš : Jednalo by se o typy E36 ne E39...ono E36 je trojka...E39 je pětka no...takže pokud 530d tak asi myslíš E39
jinak k problému...osobně bych bral kombajna asi v pětce...přece jen už je to rodinný auto dá se říct...takže automat, velkej kufr, pohoda....trojka je fajn...kombíky sou hezký...ale pětka by vyhrála asi no...
jinak třílitrovýho dieslu bych se nebál...pokud ho někdo vyloženě neprasil, tak budeš myslím spokojenej
Jasně, že vím, že E39 je pětka.
Ale proč si myslíš, že mám vzít radši automat? Já jsem chtěl manuál.
-
slaytenic325 píše:Zdravím všechny. Potřebuji kombika a rozhodji se mezi 330d, 330xd anebo 530d. Jedná se mně o spolehlivost motoru a taky trochu spotřeba a údržba. Nevím jestli řada 5 není pro mou potřebu moc velká. Ale jelikož mám 325tds E36, tak vím že 3 není moc prostorná. Jednalo by se o typy E36 ne E39 (r.výroby 2001). Chtěl znát vaše názory a zkušenosti ohledně těchto vozů.
Děkuji za každý názor
OPRAVA:
Nemyslel jsem E36, ale E46. Přepsal jsem se
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
slaytenic325 píše:Pazdi píše:...osobně bych bral kombajna asi v pětce...přece jen už je to rodinný auto dá se říct...takže automat, velkej kufr, pohoda....
...Ale proč si myslíš, že mám vzít radši automat? Já jsem chtěl manuál.
neříkám, že máš radějc brát automat:) ...je to jen můj pohled na rodinný auto...jakože v trojce bych ho nechtěl:) ale do pětky už bych ho klidně bral...je to taková docela pohoda no (ale zase trošku větší starosti)
-
Kolik má 530i spotřebu? Majitelé dejte vědět, pls. Nezajímají mně nějaké údaje, které uvadí výrobci nebo někdo takový. Chci znát názor uživatelů. Vím, že 530d má spotřebu zhruba 8l/100km a kolik má ten benzín, by mě zajímalo. Kolem 10l/100km? Je fakt, že většinou jezdím kratší trasy a ročně najedu cca 20 000km. Asi bude lepší ten benzín, že?
Ale zase je fakt, že co mám 325tds, tak provozní náklady krom oleje a nafty, jsem nezaznamenal.
Takže jsem furt nevím - benzín nebo nafta.
Poraďte, pište své zkušenosti ať můžu porovnávat.
Díky moc chlapi za každý názor
Ale zase je fakt, že co mám 325tds, tak provozní náklady krom oleje a nafty, jsem nezaznamenal.
Takže jsem furt nevím - benzín nebo nafta.
Poraďte, pište své zkušenosti ať můžu porovnávat.
Díky moc chlapi za každý názor
-
- Kontaktovat uživatele:
Panaque píše:RuDoSh píše:Pazdi píše:je to taková docela pohoda no (ale zase trošku větší starosti)
Jezdit prevazne mesto a dalnice tak o automatu dost silne uvazuju....
Nebo vesnice a polní cesty? Tam bys uvažoval o manuálu???
polni cesty ne, ale ve meste a na dalnici moc srandy z razeni neuzijes.... v zacpach spis naopak.... u nas tech dalnici moc neni (nejbliz to mam do Kromerize) takze vetsinou klasicke okresky.... tam ma pro me manual smysl.... btw. mel jsem BMW jak manual tak automat...