Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

výměna lamp E36 sedan facelift za čočky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
johan

#1 Příspěvek od johan »

Kuci sou stejný lampy z před faceliftu jako po faceliftu?chci starý lampy s čočkama a dát do toho xenony.nevítě nekdo,neznáte,foto jak to svítí to země nemáte??díky :lol: :wink:
machane

#2 Příspěvek od machane »

Promin že ti lezu do topicu mam podobný dotaz!!!! Zajímalo by mě jestli nacpu čočky z pětkového bavora E34 do světel na E36 touring. Díky za odpověd.
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

johan píše:Kuci sou stejný lampy z před faceliftu jako po faceliftu?chci starý lampy s čočkama a dát do toho xenony.nevítě nekdo,neznáte,foto jak to svítí to země nemáte??díky :lol: :wink:

svetla jsou stejny od zacatku e36 do konce e36, taky chci stary H1 s cockou a nacpat tam xenony, neoslnuje to a vypada to krasne kdyz to sviti, protoze ted mam HB3/HB4 s xenonama a je to peknej heges

machane píše:Promin že ti lezu do topicu mam podobný dotaz!!!! Zajímalo by mě jestli nacpu čočky z pětkového bavora E34 do světel na E36 touring. Díky za odpověd.

tohle nevim, ale vzit streva ze svetla jedny rady a nacpat je do svetla druhy rady neni mozny, ale fakt nevim, radsi bych koupil nejaky pouzity nebo z vraku H1 s cockou
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
johan

#4 Příspěvek od johan »

jo díky pane,to je velmi pozitivní :lol: ten řez z čočky postě nemá chybu ,to chci mít :wink:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pazdi »

nedávno se tu objevili i H7 světla s čočkama :wink:
fumic

#6 Příspěvek od fumic »

zdravim !! nemeli byste nejakej šikovnej odkaz na ty H1 xenony ? díky :)
johan

#7 Příspěvek od johan »

nejlepší cena s dokladem a zárukou asi zde,snad je nevykoupíte šmejdi než seženu lapmy :lol: :lol: http://www.el-diablo.cz/catalog/index.php?cPath=77&osCsid=70d19ebaccc7509c0e2fffbea7cde053
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pazdi »

radějc si litr doplatím a koupím to od někoho o kom vím, že když bude problém, tak se vyřeší (mám jedny od Grega, byl problém s jednou výbojkou - okamžitě mi ji vyměnil)...takže asi tak...
johan

#9 Příspěvek od johan »

kupuj si kde chceš :lol: jo ,ale aspon si poradil fumicovi ,kde má hledat :wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

machane píše:Promin že ti lezu do topicu mam podobný dotaz!!!! Zajímalo by mě jestli nacpu čočky z pětkového bavora E34 do světel na E36 touring. Díky za odpověd.

Na to bych se vybodl - nevím jak je to vnitřně zkonstruovaný, ale tipl bych si, že se to tam vůbec nevejde. Beru to podle rozměrů paraboly resp. AE, které jej kopírují. AE pro E36 mají na výšku maximální rozměr 115,5 mm a je na nich kruhová úseč. E34 má průměr kroužku 130 mm, tudíž rozměrově to tam nesedne. Ale nevím, jak je H1 parabola konstruovaná - třeba by to s úpravama šlo. Nicméně nedokážu si to dost dobře představit. Kdybys měl zájem o světla H1 DEPO pro E36, tak umím sehnat za rozumné peníze.
weezer

#11 Příspěvek od weezer »

To ja mam na autě H1+H1 a chci si koupit HB4+HB3 nebo 2xH7 ale nejradši bych to vyměnil :wink: kdyby nekdo chtěl
johan

#12 Příspěvek od johan »

no ty jo,já bych měnil,až byse hory zelenaly,ale nevzali mi auto do firmy,takž e ho jdu prodat celý,odkud jsi ?kdybych se rozhod,že to u prodeje bude jedno co tam je za lampy?
Lion
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lion »

johan píše:Kuci sou stejný lampy z před faceliftu jako po faceliftu?chci starý lampy s čočkama a dát do toho xenony.nevítě nekdo,neznáte,foto jak to svítí to země nemáte??díky :lol: :wink:

Samozřejmě, že světla tam pasnou jak H7, tak H1. Sou jiné jen vnitřky. Řeknu to takhle, co se týče svítivosti, tak pokud nedáš xenony, tak sou na tom H7 oproti H1 o něco lépe a svítí prostě líp. Pokud, ale dáš do H1 xenony, tak potom to svíti perfketně. :wink:
johan

#14 Příspěvek od johan »

jj škoda,xenony bych tam naladil,ale firma mi nebude platit benzín,takže musim koupit něco v naftě, du to napsat do bazaru :roll:
Odpovědět