Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

auto pro přítelkyni

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Crazy »

to je dnes den... :roll:
100RM

#42 Příspěvek od 100RM »

pohy píše:
pohy píše:
100RM píše:No prave proto jo

tak si aspoň zatmav všechny okna, když už teda musíš hyzdit vzhled, svojim pitomím výrazem obličeje za volantem, tak pěknýho auta jako je zrovna člen rodiny BMW

a už prosimtě těma svejma zhovadilostma nezasírej todle téma, ptal sem se slušnejch a rozumnejch lidí ( což ty očividně nejseš) na názor a radu. Dík že už nebudeš psát do tohohle tématu, byl bych ti vděčnej a byla by to první známka tvé inteligence

Nezbyva nez zatleskat : :potlesk:
7er. True definition of luxury. Yours.
jamesdean

#43 Příspěvek od jamesdean »

100RM píše:Ja si nemozem pomoct, ale strasne ma bavi ked sa compactaci rozculuju :-D

pohy píše:blabla

Obrázek
:D
M@rtin

#44 Příspěvek od M@rtin »

Podle me je 316 compakt pro holku OK. Jinak me se taky celkem libi :)
Pokud by slo o novy auto, zvazil bych spis Ibizu nebo Polo, proti C1ce...
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od ELiLOBO »

nemá smysl řešit design toho auta, já moc compakty nemusím ale na druhou stránkuje to super vozítko za ty prachy, co sem viděl compacta Randálový matky tak ten je hustej a má dokonalej interiér. Sem pro compakta! pokud se jí líbí (což určitě když ho chce) tak neni co řešit, design je jediná věc co se mu dá vytknout a to jen u někoho. šel bych do něj, ale možná bych se mrknul co stojí ten novější compaktík, nemam představu co stojí ale stálo by za to na něj mrknou.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Pazdi »

ELiLOBO píše:...nemam představu co stojí ale stálo by za to na něj mrknou.

E46?
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od ELiLOBO »

jo
Chaotik

#48 Příspěvek od Chaotik »

Tak zaprvý sem nikomu nevnucoval můj názor, že je pro mě compact nejhnusnější bmw - psal jsem tam "pro mě".

Zadruhý vůbec nepochybuju o tom, že řízení je o tom, co je v palici a ne o tom, co je pod kapotou.

Vím, že jsou holky, který řídí fakt dobře, ale prostě většina řídí (zas můj názor) tak nějak laxně a bez předvídání a nerespektujou stav silnice (námraza). A právě to poslední si myslím, že může bejt u zadokolky nebezpečnější než u předokolky. Můj názor, kterej nikomu necpu a ani sem necpal, akorát se do mě začali lidi obouvat...

Jo a neříkám, že chlapi takhle nejezděj, taky tak jezděj, ale u holek to pozoruju častěji.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od pohy »

Tak už je to zřejmě vyřešený, známej dotáhne compasta E36kovýho z německa, sem zvědavej co dovalí :D
Koby
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Koby »

bych ji koupil taky nový... Někoho zkrátka nebaví pořád cpát do ojetiny a chce jistou spolehlivost... Nedávno jsem počítal na kolik výde vlastnictví auta na 7 let a to mazda 6 nová a e46 330i s nájezdem +- 120 000km... e46 mi vyšla asi o 150 000,- dráž, to jsem počítal propad ceny a všehno další... žere to +- stejn, ceny dílů +- stejný...

Otázka je jestli bude volit rozum, nebo srdce... asi srdce :D
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Pazdi »

pohy píše:Tak už je to zřejmě vyřešený, známej dotáhne compasta E36kovýho z německa, sem zvědavej co dovalí :D

compasta?:-p :wink:
CZAirwolf

#52 Příspěvek od CZAirwolf »

Koby píše:bych ji koupil taky nový... Někoho zkrátka nebaví pořád cpát do ojetiny a chce jistou spolehlivost... Nedávno jsem počítal na kolik výde vlastnictví auta na 7 let a to mazda 6 nová a e46 330i s nájezdem +- 120 000km... e46 mi vyšla asi o 150 000,- dráž, to jsem počítal propad ceny a všehno další... žere to +- stejn, ceny dílů +- stejný...

Otázka je jestli bude volit rozum, nebo srdce... asi srdce :D

Tak to bych ten vypocet chtel videt... :?:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Pazdi »

ELiLOBO píše:jo

tak, co si tak pamatuju, když brácha sháněl auto a co jsem se teď ještě díval...tak ono to stojí nějakej 200k+ takže okolo těch 230 by už asi něco koupili....
Helldiver

#54 Příspěvek od Helldiver »

bych ji koupil taky nový... Někoho zkrátka nebaví pořád cpát do ojetiny a chce jistou spolehlivost... Nedávno jsem počítal na kolik výde vlastnictví auta na 7 let a to mazda 6 nová a e46 330i s nájezdem +- 120 000km... e46 mi vyšla asi o 150 000,- dráž, to jsem počítal propad ceny a všehno další... žere to +- stejn, ceny dílů +- stejný...

Aj keby to bola pravda, tak je to snad samozrejme, BMW jedno z drahsich aut celkovo nie? A ked si chcem kupit BMW, tak si chcem kupit BMW a nie mazdu 6...
pohy
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od pohy »

teď mě napadlo že E46 cupé 3dvéřáček by taky nebyl k zahození, co myslíte?
nehpo

#56 Příspěvek od nehpo »

pohy píše:teď mě napadlo že E46 cupé 3dvéřáček by taky nebyl k zahození, co myslíte?

to urcite :!: ale priprav se na to ze stejny rok a v podobnem stavu bude drazsi nez compact - ale zase kupe je :thumbsup:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Maikl »

kupe = 2dveracek :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od JFK Čestný člen »

asi tu spousta lidi bude dost prskat, ale muj nazor: jakekoli nove auto za 230.000 bude pro pritulkyni lepsi nez 15 let stara E36... pokud tu holku ma rad... :roll: :wink: za ty many se da poridit E46, to by asi byl ten spravny darecek... :lol: ale to by asi pritel zarlil :lol:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od pohy »

JFK píše:asi tu spousta lidi bude dost prskat, ale muj nazor: jakekoli nove auto za 230.000 bude pro pritulkyni lepsi nez 15 let stara E36... pokud tu holku ma rad... :roll: :wink: za ty many se da poridit E46, to by asi byl ten spravny darecek... :lol: ale to by asi pritel zarlil :lol:

si piš že žárlil :D , ne teď vážně chci jí pořídit auto které bude,hezké, nerozpadne se a bude se jí líbit. Ona je cvok do E36 to hraje pro 36ky a proč by mělo bejt 15let staré? koupim jí 99ku tj 9 let 8) ,chci jí splnit sen a co se týče servisování, když se na tom něco vysere tak sem tu od toho já a kámoš aby sme to daly dohromady ne? kdyby měla nejakého citróna tak na to budu čumět jako puk a nic nezjistim. A k tej poznamce, "tu holku" miluju a je mi nejdražším člověkem sme spolu už 5 let a to už sakra něco znamená :wink:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od pohy »

Maikl píše:kupe = 2dveracek :D

děkuji za opravu ale všici mi určo rozumíte :wink:

to víš sem jí chtěl koupit klasiku 4 dvéřák a zadní dveře spolujezdce zavařit (tvrdej tuning :D ) sakra a tys mě odhalil :lol: :lol: :lol:
Odpovědět