pohy píše:[quote="ironpipi"]Pěkný, ale to auto je z prdlajz plechu
no právě, nesložíme si jedno někde na parkovišti? ja dovalim COčko a nějaký nářadí, koupíme si pár plíšku a složíme E46
to mi pripomina toho borce co si slozil supersport v garazi:)
tak to bych chtel videt jak to pak vypadalo, nemas nejakej odkaz nebo foto? [/quote]
vypadalo to dost dobre ,bylo to v nejakem starem tuning magazinu(tak dva roky nazpet)
si jeste pamatuju ze ho msuel homologovat v nejakem cizim malem state protoze vetsinou vsude jinde na homologaci chteli crashtest
wolferine píše:[quote="pohy"][quote="ironpipi"]Pěkný, ale to auto je z prdlajz plechu
no právě, nesložíme si jedno někde na parkovišti? ja dovalim COčko a nějaký nářadí, koupíme si pár plíšku a složíme E46
to mi pripomina toho borce co si slozil supersport v garazi:)
tak to bych chtel videt jak to pak vypadalo, nemas nejakej odkaz nebo foto? [/quote] vypadalo to dost dobre ,bylo to v nejakem starem tuning magazinu(tak dva roky nazpet) si jeste pamatuju ze ho msuel homologovat v nejakem cizim malem state protoze vetsinou vsude jinde na homologaci chteli crashtest [/quote]
by mu to auto rozmlatily, dovezli by mu zpatky hromadu srotu a rekly by se proslo
Maikl píše:ale porad se mi libi jak maj to skladovani pekne zautomatizovany...
ale je to luxus když si vezmeš jak ta výroba začíná pár slabejma plechovejma plátama a pak z toho taková kára
pro me to neni zas takova novinka, videl sem vyrobu od huti az po montaz (ne v BMW ), spis se mi tam fakt libi ta automatizace..
nejspíš sem to viděl ve stejný vesnici. teda akorát do hutě a lakovny sem se nikdy nedostal. No jinak když si projedete videa od různejch výrobců, zjistíte že už se to pak liší minimálně. všichni se snaží využívat nejnovější techniku a to většinou od stejných dodavatelů. Takže nejzajímavější je nakonec manufaktura , nebo různý spešl vejmysly jako u audi R8 apod.
Já byl na exkurzi v továrně bmw, ale už nevim která to byla.. r.2003, myslim ze se tam dělali hlavně 5er. Nejvíc mě zaujalo firemní parkoviště A ten průvodce jelikož měl slevy tak si prej každej rok kupuje novy auto a ani na tom neprodela
luxus je jak tam maj to skladiště na ty karoserie, to je jak v nějaký sámošce v regálu (akorát několikráte větší ) v tejdle tovarne bych si autíčko rozhodně vybral