Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 m50 2.0 chrastící vanos
Ahoj,jsem tady novej a potřeboval bych radu.Chrastí mi Vanos okolo 1500otáček nejvíc,pak to trošku stichne,ale je to tam stejně slyšet.Zaslech sem že se dá vyřadit s funkce a nastavit vačka tak aby to jelo líp,jenže ten kluk co mi to slíbil,nakonec taky neví,tak bych potřeboval vědět jestli to jde.
Ještě jsem se dozvěděl že se mezi vanos a vačku dá dát nějaká podložka,ale zatim sem to moc nezkoumal.Dík za radu
Ještě jsem se dozvěděl že se mezi vanos a vačku dá dát nějaká podložka,ale zatim sem to moc nezkoumal.Dík za radu
vanos ti chrasti bud furt nebo vubec, kdyz chrasti vanos, tak to skoro chrasti jak kdyz mas v tom aute diesel, rachta to to hrozne, ale je mozny ze ti to dela i rozvodovej retez no, nebo mozna i stary vadny hydrostely, ktery se jednou spatne namazaly a od ty doby sou v haji
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Chceš bejt vtipnej?Jestli nevíš o co jde,tak vůbec nechápu proč reaguješ.říkal mi to kamarad z bmw.Zaregistroval sem se sem jen aby mi nekdo poradil,ale myslíte si že nepoznám třeba když chrastí výfuk a takoví bláboly.Jsem automechanik a o auta se celkem zajímám,to je divný co?!
Jenže jsem se s tímdle motorem setkal poprvé.
Takže pro další takoví vtipálky vyser te se na to!!!!!!
Byl bych moc rád když mi někdo jen poradí děkuju

Takže pro další takoví vtipálky vyser te se na to!!!!!!
Byl bych moc rád když mi někdo jen poradí děkuju
-
- Kontaktovat uživatele:
xSAFA píše:Bartec píše:Mě říkal kluk že se dá mezi Vanos a vačku dát nějaká podložka a je klid.
Je to určitě Vanos.
A jak jsi k tomu došel?To ti taky říkal kluk?
kamarad mel pravdu opravdu chrasti ve vanosu jen vymezovaci podlozka.od roku 95 uz delali tu vlozku jinou a ta vydrzi take jsem ji menil.ale o vyrazeni vanosu nevim co a jak.ta podlozka spise ale klepe nebo jako pocinkava.je to zajimavy zvuk