Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spojlery na BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cabal
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od cabal »

Zdravím ...

chtěl bych si na své e36 sedana koupit spojler na zadek. Koukal jsem se u nás na fun-tuning.cz (asi největší výběr co jsem našel) ale dost mě zarazily ceny ...

Klasicky jsem se podíval na aukro a u nás nic. Nicméně na polském allegru se to spojlery jenom hemží.

:?: Rád bych se zeptal, jestli nevíte o nějakych strankách, kde lze sehnat hezké netuzingové spojlery ale decentní kousky. Já nejsem příliš znalý a rád bych si nechal touto cestou poradit.

Uvažoval jsem o koupi tohoto :

http://www.aukro.cz/item368300292_zderz ... w_e36.html

jenže problem je, že je to v Polsku... cena je dobra, ale zase si řikam jaka bude asi kvalita? Každopádně po zjištění, že poštovny po Polsku je 500, do Česka dalších 600 a převod peněz přes Western Union (na učet kamarada, ktery by mi v Polsku cokoliv koupil a poslal) je dalších 250,- Kč .... mi zatrnul usměv na tváři.

Díky za rady a připomínky. Btw, na e36 mam klasicky naraznik a dva laufy koncovka rovna
pazda
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pazda »

a nechces tam hodit klasickej Mkovej? je decentni a k tomu autu se hodi.
cabal
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od cabal »

pazda píše:a nechces tam hodit klasickej Mkovej? je decentni a k tomu autu se hodi.

A kde ho seženu a kolik je asi cena, nemam moc přehled.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

pazda
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pazda »

jo kubidesign je fajn.. cekam kdy zacnou delat plasty na E34 :lol:
cabal
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cabal »

současny zadek vypada takto
opomenu-li světla, ktery jsem konečně prodal a vyměnil za klasicky

chtěl bych tam narvat něco jak je na te fotce, mam auto docela zvedle a nevypada to moc hezky :( proto bych tam rad něco dal aby vypadal líp

Obrázek
pazda
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pazda »

to je dobra bonboniera ty svetla :lol: hod tam klasicky Mko vypada velice dobre a netuzingove ;-)
lakrosbob
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od lakrosbob »

pazda píše:to je dobra bonboniera ty svetla :lol: hod tam klasicky Mko vypada velice dobre a netuzingove ;-)

bonboniery uz jsou rozebrany :) uz jsou tam krasne 3 pruhy svetla :) hele tady mas klasiku M3 http://www.eurocarmotorsport.com/Image/am3_36.jpg
ale zase http://fun-tuning.cz/index.php?page=det ... 660&lang=0
vypada taky pekne ...
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Maikl »

sry za OT, ale tohle snad nemyslej vážně :smich2:
http://fun-tuning.cz/index.php?page=det ... 949&lang=0
cabal
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od cabal »

ten Mkovy spojler nechci, ne že by byl škaredy, ale chtěl bych mít plast i pod výfukem, protože jinak strašně trčí a esteticky se mi to nelíbí, proto jsem na začátku psal o tom aukru a ukázal typ jaký bych chtěl ... zatím žádný pokrok :(
pazda
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pazda »

Maikl píše:sry za OT, ale tohle snad nemyslej vážně :smich2:
http://fun-tuning.cz/index.php?page=det ... 949&lang=0
tak tohle je mazec :smich2: uz se tesim jak to zacnem vsichni na silnicich potkavat
scoo8y

#12 Příspěvek od scoo8y »

cabal píše:ten Mkovy spojler nechci, ne že by byl škaredy, ale chtěl bych mít plast i pod výfukem, protože jinak strašně trčí a esteticky se mi to nelíbí, proto jsem na začátku psal o tom aukru a ukázal typ jaký bych chtěl ... zatím žádný pokrok :(

tak si tam hod i origo lauf a bude to vypadat 10x lepe:)
lakrosbob
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od lakrosbob »

scoo8y píše:
cabal píše:ten Mkovy spojler nechci, ne že by byl škaredy, ale chtěl bych mít plast i pod výfukem, protože jinak strašně trčí a esteticky se mi to nelíbí, proto jsem na začátku psal o tom aukru a ukázal typ jaký bych chtěl ... zatím žádný pokrok :(

origo lauf nebude mit takovej respekt zvuk, za kterym se bude kazdej otacet :)
scoo8y

#14 Příspěvek od scoo8y »

lakrosbob píše:
scoo8y píše:

origo lauf nebude mit takovej respekt zvuk, za kterym se bude kazdej otacet :)

ted doufam ze to byla od tebe hodne velka ironie :smich2: :smich2: v tom pripade bych souhlasil ;)
mikin88
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od mikin88 »

Taky jsem pro klasiku ala M3...a propo pasuje na obyc naraznik ta mková lišta?...mám na mysli zadní...viděl jsem ju na E bay, tak uz jsem o tom do budoucna přemyšlel zatim nejsou prachy na vetši objednávku,ale až budou tak snad jo.....
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Spajky »

mikin88 píše:Taky jsem pro klasiku ala M3...a propo pasuje na obyc naraznik ta mková lišta?...mám na mysli zadní...viděl jsem ju na E bay, tak uz jsem o tom do budoucna přemyšlel zatim nejsou prachy na vetši objednávku,ale až budou tak snad jo.....

myslíš difuzor? :D Nepasuje
Diablo330Ci

#17 Příspěvek od Diablo330Ci »

Tuzing forever :D Kluci neblaznete vzdyt nejhezci je M3 a tak to taky vzdycky bude :!:
cabal
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od cabal »

Diablo330Ci píše:Tuzing forever :D Kluci neblaznete vzdyt nejhezci je M3 a tak to taky vzdycky bude :!:

no to souhlas ale když už M3 taky oplacat cely auto, jenže ja jsem přední M3 naraznik rozsekal a novy mam jiny ... a zadek mam taky normal. když už tak bych to dal komplet, předek, prahy, zadek ale na to zatím nejsou peníze
scoo8y

#19 Příspěvek od scoo8y »

cabal píše:
Diablo330Ci píše:Tuzing forever :D Kluci neblaznete vzdyt nejhezci je M3 a tak to taky vzdycky bude :!:

no to souhlas ale když už M3 taky oplacat cely auto, jenže ja jsem přední M3 naraznik rozsekal a novy mam jiny ... a zadek mam taky normal. když už tak bych to dal komplet, předek, prahy, zadek ale na to zatím nejsou peníze

tak setri a kup si komplet... lepsi nez vyplaznout prachy za hnusnej spojler a pak si teda koupit M3. to te vyjde draz a jeste je to zbytecny
Odpovědět