Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodává se dobře 328i coupé ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
_peper
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od _peper »

Vypadá pěkně, škoda že není v M paketu, ale to už by byla cena jinde. Ještě fotky interiéru ;)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lion »

Pěkný, šak ono se to ještě poladí. :wink: Tak gratuluju a ať dobře slouží. :cool2:
HAMANN

#23 Příspěvek od HAMANN »

To jo fakt pekny, zaplat prispevek at ho muzes dat do klubovych aut....!
rychlik

#24 Příspěvek od rychlik »

casem ho udelam k obrazu svému, ted nebudou love.
m paket je v planu, ale nejspis jen predek. prijde naraznik, mracitka a angel eyes. :driver:.
rychlik

#25 Příspěvek od rychlik »

ALL : ani ne tak rozleštit, jako spíš umýt :)). Když jsem se u tebe stavoval, tak jsem ho měl asi 4 hodiny- nebyl cas ho ošlechtit.
Pepe

#26 Příspěvek od Pepe »

já jsem E46 328 prodával 8 měsíců, snažil jsem se mít co nejnižší cenu a nakonec jsem ji prodal za 210tis, což je hodně pod cenou. za celou dobu nebyl žádný zájemce, tak nevím, jestli jsem měl smůlu jenom já, nebo se fakt tak špatně prodávaj. V několika bazarech mi to potvrdili - o velké obsahy a ještě coupe není zájem.
Nic méně můj názor je, že se opravdu špatně prodávaj a čím déle si auto člověk nechá, tím více na něm prodělá.
Yngwie

#27 Příspěvek od Yngwie »

Ja mel zajemcu dost, ale jenom na puse ... jeden dokonce pan z prahy mi vykladal, jak hned zitra prijede i s penezi a skutek utek:). Tak jsem si to nechal a pomenil vsechno co slo, ted to mam super stavu (krom setrvaku - ten pujde novy) a jezdim vesele dal. Na 135i stejne nemam:(
HAMANN

#28 Příspěvek od HAMANN »

Pepe píše:já jsem E46 328 prodával 8 měsíců, snažil jsem se mít co nejnižší cenu a nakonec jsem ji prodal za 210tis, což je hodně pod cenou. za celou dobu nebyl žádný zájemce, tak nevím, jestli jsem měl smůlu jenom já, nebo se fakt tak špatně prodávaj. V několika bazarech mi to potvrdili - o velké obsahy a ještě coupe není zájem.
Nic méně můj názor je, že se opravdu špatně prodávaj a čím déle si auto člověk nechá, tím více na něm prodělá.

Tady v Liberci jeden prodava stejny coupe jako mas ty na obrazku uz snad pres rok, stribrny e46 328, ma vzadu kridlo a myslim ze je predelany na plyn a vypada snizeny, cena taky kolem 220tis, uz stoji i v jinym bazaru, nevypada spatne ale ze vim ze tam stoji strasne dlouho bych si ho asi nekoupil, navic kdyz e46 tak bud 323i nebo 330i coupe. U e36 je to jiny tam je 2,8 nejvyssi normalni obsah co se vyrabi, pak jsou jen emka, a kdyz to bude fakt libovka v super stavu, tak proc ne, ale u e46 ta 2,8 ztraci trochu smysl kvuli povinnymu- kdyz 3,0 neni tak obsahove daleko od 2,8l a rozhodne jede lip, samozrejme ze se hur shani :D !
Yngwie

#29 Příspěvek od Yngwie »

Nechapu proc resis povinne ruceni u takoveho auta... rozdil se rovna jedne plne nadrzi. Nehlede na dalsi provoz ...
Odpovědět