Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
neni to trosku nad cenou??
-
- Kontaktovat uživatele:
proč to neřešíš v tom inzerátu? (já vím, že OT se nemá řešit, ale stejně...)
příjde mi tohle jako řešení za zády Křižníka (bo pokus o to)
jakože osobně se přiznávám, že netuším nic moc o E30 M3...o tom, jakou to má přesnou hodnotu a tak...ale umím si představit, že to bude stát kotel peněz, kor když jsem si o tom přečetl ten odkaz, co tam dal...
jakože jestli je 550k (bo kolik tam je) moc bo není...nevím...pro mě je to ranec...ale pro někoho, kdo by to měl jako sen....proč ne?
příjde mi tohle jako řešení za zády Křižníka (bo pokus o to)
jakože osobně se přiznávám, že netuším nic moc o E30 M3...o tom, jakou to má přesnou hodnotu a tak...ale umím si představit, že to bude stát kotel peněz, kor když jsem si o tom přečetl ten odkaz, co tam dal...
jakože jestli je 550k (bo kolik tam je) moc bo není...nevím...pro mě je to ranec...ale pro někoho, kdo by to měl jako sen....proč ne?
tady je 135kus z 505 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Akym se s tou cenou opravdu nepáře,chci vidět kdo to od něj koupí....Martyn píše:E30 M3 tuhle cenu asi mit bude, hlavne uz bude cena zachovalych kousku jen stoupat, ale usmev na tvari ve me budi Akym a jeho E36 323 za 280 nebo kolik za to chtel lola obden smajlik na aktualizaci

BMW E34 540iA

Martyn píše:E30 M3 tuhle cenu asi mit bude, hlavne uz bude cena zachovalych kousku jen stoupat, ale usmev na tvari ve me budi Akym a jeho E36 323 za 280 nebo kolik za to chtel lola obden smajlik na aktualizaci
proc by nemohla mit E36 cenu nad 200 tisic ? ja tudle nabidku za moji E36 pred 3mi tydny dostal aniz bych auto nabizel k prodeji ..... proc si z toho delat prdel ? je to jeho vec jakou tam da cenu.... to ze treba neproda hned tak toho si je urcite vedom..... nebo treba nikdy

a pazdi - OT v inzerci stejne bude smazano , tak mu nerad bejkarny.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:Martyn:myslím, že takhle to vidí více lidí u Akyma
100 % souhlas ...No musím uznat, že nikdy jsem neviděl předraženější BMW

Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že za 280 tis se nechá koupit pěkná e46 328i ..

No když ty 2 auta a ceny porovnáš, zjistíš že je to naprosto neprodejné.... No a taky nám do toho nic není, je to jeho auto,
když si tam dá půl mega, je to jeho věc, auto to bude 100 let ...

K té e30 M3 ... No já bych řekl, že to tu cenu má, je to opravdu raritní kousek, prodá se ...
Asi né v ČR, jinde určitě

GeorgosAc píše:Martyn píše:E30 M3 tuhle cenu asi mit bude, hlavne uz bude cena zachovalych kousku jen stoupat, ale usmev na tvari ve me budi Akym a jeho E36 323 za 280 nebo kolik za to chtel lola obden smajlik na aktualizaci
proc by nemohla mit E36 cenu nad 200 tisic ? ja tudle nabidku za moji E36 pred 3mi tydny dostal aniz bych auto nabizel k prodeji ..... proc si z toho delat prdel ? je to jeho vec jakou tam da cenu.... to ze treba neproda hned tak toho si je urcite vedom..... nebo treba nikdy![]()
Není to žádná provokace atd. na Akyma, ale když kouknu na Tvoji káru a na jeho káru byť jen na obrázek tak tvoje kára je úplně někde jinde, proto u tebe se není čemu divit

Ale je to jeho věc čili všem nám to může být fuck

-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:GeorgosAc píše:Martyn píše:E30 M3 tuhle cenu asi mit bude, hlavne uz bude cena zachovalych kousku jen stoupat, ale usmev na tvari ve me budi Akym a jeho E36 323 za 280 nebo kolik za to chtel lola obden smajlik na aktualizaci
proc by nemohla mit E36 cenu nad 200 tisic ? ja tudle nabidku za moji E36 pred 3mi tydny dostal aniz bych auto nabizel k prodeji ..... proc si z toho delat prdel ? je to jeho vec jakou tam da cenu.... to ze treba neproda hned tak toho si je urcite vedom..... nebo treba nikdy![]()
Není to žádná provokace atd. na Akyma, ale když kouknu na Tvoji káru a na jeho káru byť jen na obrázek tak tvoje kára je úplně někde jinde, proto u tebe se není čemu divit![]()
Ale je to jeho věc čili všem nám to může být fuck
Asi tak...

myrryn88 píše:e36power píše:Je to takovy asi jako kdyz se nekdo koupi nejakej drahej obraz.
Pro nekoho to cenu ma pro nekoho ne..
Presne tak,je to sberatelskej kousek a ne auto se kterym budes jezdit kazdej den do penny nakoupit.Cena je myslim 100% odpovidajici...
No nevim nevim jestli je to zrovna sberatelsky kousek,ty chromovany kola mi prijdou strasne kycovity, nema velky bord ani kuzi, za tyhle veci se priplaci, cena kolem 200tis za rizkovo auto je uz jen podle vzhledu naprosto realna, ale za 250tis co za to chce Akym.....

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:...
já vím, že jo...ale OT v tom inzerátu už stejně bylo...a prostě todle mi příjde jak jsem psal výš...jako řešení něčeho za Křižníkem...takže jestli měl dotaz, měl to řešit přímo s ním, bo tam...navíc zeptat se proč taková cena - mi jako vyloženě OT nepříjde...
tak či tak se omlouvám, že jsem ho k tomu nabádal, nemyslel jsem to zle:wink: