Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

neni to trosku nad cenou??

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
e36power

#1 Příspěvek od e36power »

Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pazdi »

proč to neřešíš v tom inzerátu? (já vím, že OT se nemá řešit, ale stejně...)
příjde mi tohle jako řešení za zády Křižníka (bo pokus o to)

jakože osobně se přiznávám, že netuším nic moc o E30 M3...o tom, jakou to má přesnou hodnotu a tak...ale umím si představit, že to bude stát kotel peněz, kor když jsem si o tom přečetl ten odkaz, co tam dal...
jakože jestli je 550k (bo kolik tam je) moc bo není...nevím...pro mě je to ranec...ale pro někoho, kdo by to měl jako sen....proč ne?
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BMWPower »

Řekl bych, že to není vůbec nad cenou... (To co ta M3 představuje). Ale pokud znáš základní modelové řady tak ti to nic neříká...(nic proti tobě)
e36power

#4 Příspěvek od e36power »

Protoze nikdo nema rad kdyz mu nikdo keca do jeho inzerce.
tak se schvalne to dal sem.
Nevim je to muj nazor myslim ze za ty penize by byla krasna m3 a46 sice ne cocotte edice s 500ks.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pazdi »

tak jakože ono pro člověka, kterej ví co chce je E46 uplně jinde než tohle bych řekl...a je pro něj "bezcenná)
e36power

#6 Příspěvek od e36power »

[quote="e36power"]Protoze nikdo nema rad kdyz mu nikdo keca do jeho inzerce.
tak se schvalne to dal sem.
Nevim je to muj nazor myslim ze za ty penize by byla krasna m3 a46 sice ne cocotte edice s 500ks.
tam je drahy jen to cecotto?
Slid

#7 Příspěvek od Slid »

Ono když se koukneš kolik stojí E30 M3 v Německu v TOP stavu tak tato co je něco více jako edice závodníka Cecotto tak je jasné, že cena bude vyšší a pro sběratele tohle je prostě kus.Nejde to srovnávat s cenou E46 M3 atd. Toto auto má prostě svůj půvab, cenu atd.
Slid

#8 Příspěvek od Slid »

Marty_
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Marty_ »

E30 M3 tuhle cenu asi mit bude, hlavne uz bude cena zachovalych kousku jen stoupat, ale usmev na tvari ve me budi Akym a jeho E36 323 za 280 nebo kolik za to chtel lol :lol: a obden smajlik na aktualizaci :lol:
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

Martyn:myslím, že takhle to vidí více lidí u Akyma :lol:
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Martyn píše:E30 M3 tuhle cenu asi mit bude, hlavne uz bude cena zachovalych kousku jen stoupat, ale usmev na tvari ve me budi Akym a jeho E36 323 za 280 nebo kolik za to chtel lol :lol: a obden smajlik na aktualizaci :lol:
Akym se s tou cenou opravdu nepáře,chci vidět kdo to od něj koupí....
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Martyn píše:E30 M3 tuhle cenu asi mit bude, hlavne uz bude cena zachovalych kousku jen stoupat, ale usmev na tvari ve me budi Akym a jeho E36 323 za 280 nebo kolik za to chtel lol :lol: a obden smajlik na aktualizaci :lol:

proc by nemohla mit E36 cenu nad 200 tisic ? ja tudle nabidku za moji E36 pred 3mi tydny dostal aniz bych auto nabizel k prodeji ..... proc si z toho delat prdel ? je to jeho vec jakou tam da cenu.... to ze treba neproda hned tak toho si je urcite vedom..... nebo treba nikdy :wink:

a pazdi - OT v inzerci stejne bude smazano , tak mu nerad bejkarny.....
patriot
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od patriot »

Slid píše:Martyn:myslím, že takhle to vidí více lidí u Akyma :lol:

100 % souhlas ...No musím uznat, že nikdy jsem neviděl předraženější BMW :lol: I když uznávám, že je to moc hezké auto, líbí se mi.

Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že za 280 tis se nechá koupit pěkná e46 328i .. :wink: Nedávno se tu přeci jedna prodávala kolem 165 tis.
No když ty 2 auta a ceny porovnáš, zjistíš že je to naprosto neprodejné.... No a taky nám do toho nic není, je to jeho auto,
když si tam dá půl mega, je to jeho věc, auto to bude 100 let ... :lol:

K té e30 M3 ... No já bych řekl, že to tu cenu má, je to opravdu raritní kousek, prodá se ...
Asi né v ČR, jinde určitě :wink:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MattyX Moderátor »

u nas se najde malo lidi co by si koupilo M3 e30 temer kazdej uvazuje nad tim ze by radeji e46..ikdyz ta e30 je luxusniiii :) taky bych chtel takovej kus historie mit doma :)
Slid

#15 Příspěvek od Slid »

GeorgosAc píše:

proc by nemohla mit E36 cenu nad 200 tisic ? ja tudle nabidku za moji E36 pred 3mi tydny dostal aniz bych auto nabizel k prodeji ..... proc si z toho delat prdel ? je to jeho vec jakou tam da cenu.... to ze treba neproda hned tak toho si je urcite vedom..... nebo treba nikdy :wink:

Není to žádná provokace atd. na Akyma, ale když kouknu na Tvoji káru a na jeho káru byť jen na obrázek tak tvoje kára je úplně někde jinde, proto u tebe se není čemu divit :wink:
Ale je to jeho věc čili všem nám to může být fuck :lol:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od BMWPower »

Slid píše:
GeorgosAc píše:

Není to žádná provokace atd. na Akyma, ale když kouknu na Tvoji káru a na jeho káru byť jen na obrázek tak tvoje kára je úplně někde jinde, proto u tebe se není čemu divit :wink:
Ale je to jeho věc čili všem nám to může být fuck :lol:

Asi tak... :wink:
e36power

#17 Příspěvek od e36power »

Je to takovy asi jako kdyz se nekdo koupi nejakej drahej obraz.
Pro nekoho to cenu ma pro nekoho ne..
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od myrryn88 »

e36power píše:Je to takovy asi jako kdyz se nekdo koupi nejakej drahej obraz.

Presne tak,je to sberatelskej kousek a ne auto se kterym budes jezdit kazdej den do penny nakoupit.Cena je myslim 100% odpovidajici...
HAMANN

#19 Příspěvek od HAMANN »

myrryn88 píše:
e36power píše:Je to takovy asi jako kdyz se nekdo koupi nejakej drahej obraz.

Presne tak,je to sberatelskej kousek a ne auto se kterym budes jezdit kazdej den do penny nakoupit.Cena je myslim 100% odpovidajici...

No nevim nevim jestli je to zrovna sberatelsky kousek,ty chromovany kola mi prijdou strasne kycovity, nema velky bord ani kuzi, za tyhle veci se priplaci, cena kolem 200tis za rizkovo auto je uz jen podle vzhledu naprosto realna, ale za 250tis co za to chce Akym..... :lol: ! Za tu cenu mas opravdu peknou e46....
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pazdi »

GeorgosAc píše:...

já vím, že jo...ale OT v tom inzerátu už stejně bylo...a prostě todle mi příjde jak jsem psal výš...jako řešení něčeho za Křižníkem...takže jestli měl dotaz, měl to řešit přímo s ním, bo tam...navíc zeptat se proč taková cena - mi jako vyloženě OT nepříjde...
tak či tak se omlouvám, že jsem ho k tomu nabádal, nemyslel jsem to zle:wink:
Odpovědět