Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jaky auto koupit - poradte e36 x e46
budu mit na to 200k a bude to neco pres mobile.de, pripadne autoscout, proste dovezeny, musi bejt v peknym stavu,6ti valec 323,nebo 328
e36 sedan u e46 klidne i kupe
prave nevim no jestli e36 ktera bude levnejsi pri koupi i pozdejc mensi naklady na opravy, nebo e46 ta mi pride uz designove hezci hlavne zevnitr a skoro kazda uz ma dobrou vybavu, zas se bojim ze se hodne krade.... a nevim jak to je s cenami nahr. dilu
priklad:
e46:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vxz4bsizzpyl
e36:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=24227136&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1997-01-01&maxFirstRegistrationDate=1998-12-31&minPrice=4000&maxPrice=6001&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&tabNumber=1
e36 sedan u e46 klidne i kupe
prave nevim no jestli e36 ktera bude levnejsi pri koupi i pozdejc mensi naklady na opravy, nebo e46 ta mi pride uz designove hezci hlavne zevnitr a skoro kazda uz ma dobrou vybavu, zas se bojim ze se hodne krade.... a nevim jak to je s cenami nahr. dilu
priklad:
e46:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vxz4bsizzpyl
e36:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=24227136&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1997-01-01&maxFirstRegistrationDate=1998-12-31&minPrice=4000&maxPrice=6001&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&tabNumber=1
Ahoj sam schanim e46 coupe driv sem chtel taky e36 ale pak sem si rekl ze to auto chci na par let a bude mi stat venku a jelikoz e36 neni pozinkovana tak sem se bal ze to hned zrezne a pak taky mi jde o bezpecnost ta e46 je proste modernejsi a td... myslim aspom pro mne to uz sou hodne velky penize a tak chci aby mi ta investice preci jen vydrzela a proto vidim e46 jako lepsi volbu. Na druhou stranu e36 bude vonavka za tu cenu a asi jeste neco zbyde e46 zvlast coupe asi dost na hrane..... sam shanim 328ci za 240 a moc vyber neni....
Ale muj zaver je asi takovy ze ja bych sel do novejsiho takze e46. 

-
- Kontaktovat uživatele:
e46 jedině ! sice 36tku sezenes v dobry motorizaci, ale je to už moc zastaraly auto, koupit si to s dobrym motorem, vyblbnout se a pustit to dál jedině. Osobně bych bral bez rozvahy 46tku. 36 jsem vlastnil a v 46 jsem několikrát jel a to auto je uplně jinde. Takze tady bych ani vteřinu neváhal, daj se ted koupit (e46) za super prachy.
-
- Kontaktovat uživatele:
A jeste dodatek, jeden ten link odkazuje na e36 v sedanu... Jestli ti jde i o design, rozhodně neber tu e36 v sedanu. Pro mě osobně je coupé designově uplně jinde...
že e46 má dneska kde kdo, tim bych si rozhodně hlavu nelámal, je to pěkná kára za dnes dost slusny peníze a pokrok tam je znát, svezení paráda a v kupéčku je to auto pořád na pokoukání ...
že e46 má dneska kde kdo, tim bych si rozhodně hlavu nelámal, je to pěkná kára za dnes dost slusny peníze a pokrok tam je znát, svezení paráda a v kupéčku je to auto pořád na pokoukání ...
jacob píše:A jeste dodatek, jeden ten link odkazuje na e36 v sedanu... Jestli ti jde i o design, rozhodně neber tu e36 v sedanu. Pro mě osobně je coupé designově uplně jinde...
no prave me se e36 libi vic sedan nez kupe a u e46 naopak, divny no) jenze nemam garaz, auto mi bude stat pred barakem.. jak hodne se kradou e46?? platit pojisteni proti kradezi nebudu to sou neskutecny prachy
-
- Kontaktovat uživatele:
od 97+ je i E36 pozink...
Mě přijde E36 jako mnohem sportovnější a surovější auto. Ale dnes jak se tak rozhlížím už ji má opravdu každej ocas.. Je to strašně už levný auto, pokud se teda bavim o většině co jezdí po našich silnicích.
E46 je mnohem tužší, pohodlnější, odtlumenější než E36. Je to mnohem víc o komfortu a taky lepších jízdních vlastnostech než E36. Ted nevím, jestli se dají třeba přelisovávat kuláky, ale myslím že u E46 se už mění rovnou celá ramena které jsou jestli se nepletu hliníková?
Pokud na to máš a hlavně, chceš si to auto nechat déle, rozhodl by jsem se pro E46.

Mě přijde E36 jako mnohem sportovnější a surovější auto. Ale dnes jak se tak rozhlížím už ji má opravdu každej ocas.. Je to strašně už levný auto, pokud se teda bavim o většině co jezdí po našich silnicích.
E46 je mnohem tužší, pohodlnější, odtlumenější než E36. Je to mnohem víc o komfortu a taky lepších jízdních vlastnostech než E36. Ted nevím, jestli se dají třeba přelisovávat kuláky, ale myslím že u E46 se už mění rovnou celá ramena které jsou jestli se nepletu hliníková?
Pokud na to máš a hlavně, chceš si to auto nechat déle, rozhodl by jsem se pro E46.