Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupe 330Ci - Autec
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,potřeboval bych radu.Chci si koupit ojeté auto E46 330Ci,tak kolem 300 tic.Kč a bral bych to na leasing právě skrz AUTEC.BNemáte s tím náhodou někdo zkušenosti nebo popřípadě mi poradili ,jestli je to tam v pohodě a jestli to za to vůbec stojí?Nemám peníze v hotovosti,takže mi nic jiného nezbývá.Díky moc za každou odpověd,doufám ,že se brzy budu moc stát řádným členem Bmwklubu 

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda_8 píše:Zdravím,potřeboval bych radu.Chci si koupit ojeté auto E46 330Ci,tak kolem 300 tic.Kč a bral bych to na leasing právě skrz AUTEC.BNemáte s tím náhodou někdo zkušenosti nebo popřípadě mi poradili ,jestli je to tam v pohodě a jestli to za to vůbec stojí?Nemám peníze v hotovosti,takže mi nic jiného nezbývá.Díky moc za každou odpověd,doufám ,že se brzy budu moc stát řádným členem Bmwklubu
to bych chtel videt,ze v Autecu budou mit 330i coupe za 300

Zdenda_8 píše:a kolik myslíš ,že by chtěli za E46?ted je dobrej kurz vůči euru a oni proto jezdí přímo do Mnichova a berou tam hodně kusů a určitě tam bude sleva,tak proč myslís,že by to nebylo reálný?![]()
![]()
Jak si přišel na to,že to tahaj z Mnichova?Vhledem k tomu že jsem tam pracoval tak to slyším poprvé.Co vím tak 80% těch aut jsou auta koupená v autecu.
Zdenda_8 píše:dobrej sarkasmustakže bude za milion nebo za kolik??chtěl sem poradit,tyhle připomínky mi moc nepomůžou....nemám s tím zkušenost,tak sem očekával aspon od někoho snahu,díky moc
Z toho si nic nedělej,trochu srandy ještě nikomu neublížilo

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda_8: Vzhledem k tomu, že jsem tam dělal taky, tak...
Auta jsou většinou z Autecu nebo z AMT... Majitel to tam nechá na protiučet a koupí novou e9x ( kterou by po pár km nejraději zpet vyměnil za e46..
)
Autec si na tom mraky přihodí... Nicméně, svym zpusobem se to asi vyplatí.
1) hodně aut má Euro záruku - což je záruka jak na nový auto po dobu 2 let...
2) hodně těch fakt pěkných aut má premium selection, což je to samý jako euro záruka s tim, že auto mužeš vyměnit za jiný, kdyžs nim budeš nespokojenej...
3) auta tam jsou fakt pěkný
osobně bych zkusil ještě pohledat na bmw.de v gebrauchwagen a zadat si kriteria a pokoukat tam...
4) zvolit pro dovoz M3maniaca
A nakonec, za 300tkč to pěkný kupé 330i nebude... To je cena za sedan v nic moc výbavě před faceliftem...
Auta jsou většinou z Autecu nebo z AMT... Majitel to tam nechá na protiučet a koupí novou e9x ( kterou by po pár km nejraději zpet vyměnil za e46..

Autec si na tom mraky přihodí... Nicméně, svym zpusobem se to asi vyplatí.
1) hodně aut má Euro záruku - což je záruka jak na nový auto po dobu 2 let...
2) hodně těch fakt pěkných aut má premium selection, což je to samý jako euro záruka s tim, že auto mužeš vyměnit za jiný, kdyžs nim budeš nespokojenej...
3) auta tam jsou fakt pěkný

osobně bych zkusil ještě pohledat na bmw.de v gebrauchwagen a zadat si kriteria a pokoukat tam...
4) zvolit pro dovoz M3maniaca
A nakonec, za 300tkč to pěkný kupé 330i nebude... To je cena za sedan v nic moc výbavě před faceliftem...
-
- Kontaktovat uživatele:
Abych ti řekl pravdu ,tak bych taky nejradši vybral v Německu ,jenže nemám momentálně peníze v hotovosti ,takže sem počítal s tím Autecem,že bych si to vzal na leasing nebo úvěr,měl v tom vše zaplacený a měl vystaráno,takhle bych si musel pujčit a nevím ani kolik by to auto stálo a pak bych mohl jen čekat, až se nějaký ukáže...je to dost komplikovaný no

groom píše:Zrovna řešim stejnej problém jako Zdenda_8 a maniak se mi zdá jako nejlepší řešení ale zase se mi nechce moc brát úvěr a přeplatit na 200 tisících třeba 50 navíc.Je to prostě těžký...
No jako můj názor je, že buď na to máš (popřípadě tě někdo z rodiny zasponzoruje nebo ti půjčí jako mě když nakonec auto bylo dražší) nebo na to nemáš a buď snížit nároky nebo si počkat. Na úvěru nikdo nechce nic přeplácet, ale to je princip úvěru

Zdenda_8 píše:Abych ti řekl pravdu ,tak bych taky nejradši vybral v Německu ,jenže nemám momentálně peníze v hotovosti ,takže sem počítal s tím Autecem,že bych si to vzal na leasing nebo úvěr,měl v tom vše zaplacený a měl vystaráno,takhle bych si musel pujčit a nevím ani kolik by to auto stálo a pak bych mohl jen čekat, až se nějaký ukáže...je to dost komplikovaný no![]()
nejsem si jistej jak se to jmenuje, ale vim, nektere banky nabizeji jakousi pujcku na koupi auta v zahranici. taky je moznost sebrat vsehek cash co mas, koupit auto, dovezt a nechat si udelat zpetny leasing. to znamena, ze si v podstate prodas auto sam sobe na leasing.
srle píše:Zdenda_8 píše:Abych ti řekl pravdu ,tak bych taky nejradši vybral v Německu ,jenže nemám momentálně peníze v hotovosti ,takže sem počítal s tím Autecem,že bych si to vzal na leasing nebo úvěr,měl v tom vše zaplacený a měl vystaráno,takhle bych si musel pujčit a nevím ani kolik by to auto stálo a pak bych mohl jen čekat, až se nějaký ukáže...je to dost komplikovaný no![]()
nejsem si jistej jak se to jmenuje, ale vim, nektere banky nabizeji jakousi pujcku na koupi auta v zahranici. taky je moznost sebrat vsehek cash co mas, koupit auto, dovezt a nechat si udelat zpetny leasing. to znamena, ze si v podstate prodas auto sam sobe na leasing.
Zpetny leasing jde, ale musel bys slozite dokazovat vsechno a navic to neprojde pokud to nechce na firmu... delas se to snad jen kvuli odpisum a odhlehceni DHM.