Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
323i 170ps vs 1,8T 150ps
jo a ještě maličkost pánové - nesnáším výrazy typu "když tu Koktávku upravím - nechytneš mě". Zůstaňme u reality - porovnávejte pouze sériové BMW se sériovými šroty od VW, Ochcávky, Fabie apod.. Potom teprve zjistíte, že z těchto již jmenovaných šrotů bez úpravy nejede nic, resp. se např. Ochcávie musí nejdříve upravit, aby dosáhla při stejném objemu motoru stejných parametrů jako sériové BMW s tímto objemem.
Nemáte někdo doma Oktávii nebo Fabii? Rád bych viděl, jak tyto auta vypadají zezadu, já je vidívám jen ve zpětném zrcátku.
Pokud chcete porovnávat Golfa RS, tak ho porovnávejt, ale s něčím srovnatelným, jako to dělají ostatní (časopis AutoMotoSport, organizace ADAC...), třeba s M3 !!
Nemáte někdo doma Oktávii nebo Fabii? Rád bych viděl, jak tyto auta vypadají zezadu, já je vidívám jen ve zpětném zrcátku.
Pokud chcete porovnávat Golfa RS, tak ho porovnávejt, ale s něčím srovnatelným, jako to dělají ostatní (časopis AutoMotoSport, organizace ADAC...), třeba s M3 !!
radims píše:jo a ještě maličkost pánové - nesnáším výrazy typu "když tu Koktávku upravím - nechytneš mě". Zůstaňme u reality - porovnávejte pouze sériové BMW se sériovými šroty od VW, Ochcávky, Fabie apod.. Potom teprve zjistíte, že z těchto již jmenovaných šrotů bez úpravy nejede nic, resp. se např. Ochcávie musí nejdříve upravit, aby dosáhla při stejném objemu motoru stejných parametrů jako sériové BMW s tímto objemem.
konecne..toto mala byt hned odpoved..http://www.youtube.com/watch?v=DnXxzQ2tRnY
slintat povinne:)
-
- Kontaktovat uživatele:
radims píše:jo a ještě maličkost pánové - nesnáším výrazy typu "když tu Koktávku upravím - nechytneš mě". Zůstaňme u reality - porovnávejte pouze sériové BMW se sériovými šroty od VW, Ochcávky, Fabie apod.. Potom teprve zjistíte, že z těchto již jmenovaných šrotů bez úpravy nejede nic, resp. se např. Ochcávie musí nejdříve upravit, aby dosáhla při stejném objemu motoru stejných parametrů jako sériové BMW s tímto objemem.

...Golf RS apod.

to je už od začátku nesmysl, nejde porovnávat BMW za 2 mega o oktávku za mega....to prostě nejde a taky nejde porovnávat 15 let starý auto s 2 roky starým autem....navíc když se vác frajer v oktávce zeptá, kolik vás stojí kilometr, vy řeknete zhruba 3 koruny a on se usměje a řekne, hmm mě polovinu, tak máte dozávoděné.....
navíc když se vác frajer v oktávce zeptá, kolik vás stojí kilometr, vy řeknete zhruba 3 koruny a on se usměje a řekne, hmm mě polovinu, tak máte dozávoděné....
Takze ked vystupim z daewo tico a vypicujem borcovi v corvette Z06 ze mna stoji jeden km tretinu tak ma tiez dozavodene, alebo ako? Pripadne ked mi borec v oktavke nanda po prehratom sprinte, ze "ale ja tam nalozim aj lednici" tak mam takisto dozavodene?

Tico 0.7?Helldiver píše:navíc když se vác frajer v oktávce zeptá, kolik vás stojí kilometr, vy řeknete zhruba 3 koruny a on se usměje a řekne, hmm mě polovinu, tak máte dozávoděné....
Takze ked vystupim z daewo tico a vypicujem borcovi v corvette Z06 ze mna stoji jeden km tretinu tak ma tiez dozavodene, alebo ako? Pripadne ked mi borec v oktavke nanda po prehratom sprinte, ze "ale ja tam nalozim aj lednici" tak mam takisto dozavodene?

-
mike_prague píše:no já mám ted pucenou 1,8T vOchcáfku I. a směle můžu říct že teda peláší jak sviňa, rozhodně jede líp jak můj dvoulitr v bávu. Ale zase se studenym motorem spotřeba kolem 16L na /100 je fakt extrém u škodovky a když jedu jako víkenďák tak sem jen tak tak na 9ti litrech
ked jazdis za 16l/100km tak tomu musis celkom nakladat

a inak hej...9l sa da pri slusnej jazde kludne spravit...
ale ten komfort cestovania sa porovnavat neda

Helldiver píše:navíc když se vác frajer v oktávce zeptá, kolik vás stojí kilometr, vy řeknete zhruba 3 koruny a on se usměje a řekne, hmm mě polovinu, tak máte dozávoděné....
tak to pojďme vyzkoušet, dáme si závod, kdo dojede dřív do chorvatska, co?? pojedu s oktávií 1.9 tdi a ty si vem co chceš....jednak tam nikdy nebudeš o mnoho rychleji, naopak si myslím, že by to bylo hodně vyrovnané a kdybychom to hned otočili zpět do čr, tak bych ti ujel i kdybych jel po dálnici jen 130....zatímco já bych na nádrž ujel 1000 km, ty 600....neříkám, že bych si oktávii koupil (proto mám bmw) ale neodsuzoval bych ji tolik, jako většina lidí tady na klubu....není vždy nejdůležitější být nejrychlejší z 0 na 100 km/h....
mike_prague píše:no já mám ted pucenou 1,8T vOchcáfku I. a směle můžu říct že teda peláší jak sviňa, rozhodně jede líp jak můj dvoulitr v bávu. Ale zase se studenym motorem spotřeba kolem 16L na /100 je fakt extrém u škodovky a když jedu jako víkenďák tak sem jen tak tak na 9ti litrech
a kolik vasi tvoje E34 a kolik ta okcavka?