Lze dat na E46 330d model pred faceliftem 16" alu ...? Kdybych si toto auticko poridil tak bych planoval o 16" diskach na zimu jakej rozmer by musel mit ten disk, popr. jake ET ...? a velikost pneu... Nekde jsem totiz cetl ze na 330d se kvuli brzdam muze dat min 17" alu tak jsem z toho trochu jelen
Na 330i je to taky tak. Naštěstí sem teď sehnal 17" alu i se solidníma zimníma dunlopkama za 15tis. Dá se to no. Akorát co sem se koukal na nový zimáky, tak příště bude jedna za 2800 (letní cena).
Chaotik píše:Na 330i je to taky tak. Naštěstí sem teď sehnal 17" alu i se solidníma zimníma dunlopkama za 15tis. Dá se to no. Akorát co sem se koukal na nový zimáky, tak příště bude jedna za 2800 (letní cena).
no tak to je zasejc pekna cena ty 3tis jsem za gumu jeste ochotnej dat
praveze to jede dost papučkovite na 17 zima:)jinak ty ceny to je extrem.zajed do mikony nebo do nejakeho pneuservisu a kup si rovnou od mechanika..oni maji vzdy nejaky odlozeny:) ted jsem koupil goodyear 225/55 r 16 zimne za 1500sk sadu a maji 6mm..jupiii
Tehu píše:Lze dat na E46 330d model pred faceliftem 16" alu ...? Kdybych si toto auticko poridil tak bych planoval o 16" diskach na zimu jakej rozmer by musel mit ten disk, popr. jake ET ...? a velikost pneu... Nekde jsem totiz cetl ze na 330d se kvuli brzdam muze dat min 17" alu tak jsem z toho trochu jelen
ti nevim, v tom bych problém neviděl pořídíš si na zimu nějaký úzký (tj. 7J, pokud se bojíš širších gum na zimu) 17" a dáš tam gumy 205/50 a je to
Tehu píše:Lze dat na E46 330d model pred faceliftem 16" alu ...? Kdybych si toto auticko poridil tak bych planoval o 16" diskach na zimu jakej rozmer by musel mit ten disk, popr. jake ET ...? a velikost pneu... Nekde jsem totiz cetl ze na 330d se kvuli brzdam muze dat min 17" alu tak jsem z toho trochu jelen
ti nevim, v tom bych problém neviděl pořídíš si na zimu nějaký úzký (tj. 7J, pokud se bojíš širších gum na zimu) 17" a dáš tam gumy 205/50 a je to
jo tak to me taky presne napadlo ze si poridim 205/50 R17 ale lze dat na disk o sirce 8J tak uzkou gumu ... ? aby se mi to nejak nedeformovalo tipuju ze na 7,5j je to min. sire... . Tak na 8j tede nevim nevim ...
daj 225..ked si vezmes percento vysky u 205 v porovnani z 225,je 50 na 225ke vyssie.pojde to dobre na 225.neboj je to odskusane.nepojde tvrdo.pojde uplne normalne.
nechcem zakladat novu temu,tak to hodim sem....
neviete ako to je s 16'' na E39 530i? tak by sa mali zmestit,ne?
rad by som si bol isty,nez zacnem zhanat