Jandy píše: A co se týče spotřeby, tak sériová 330i umí po Praze za 9l/100 km.

Jinak aby si člověk vybral, jeden napíše 15 po městě, druhej tabulkově 12 a třetí že umí i 9...

Jandy píše: A co se týče spotřeby, tak sériová 330i umí po Praze za 9l/100 km.
Jandy píše:325i je krásná volba, ale za nějaký čas co s ní budeš jezdit si řekneš ještě pár koní by to chtělo a ten moment přijde určitě to si piš.
Pak bude přesně ten čas, kdy zalituješ že sis tu 330i nekoupil hned, mluvím z vlastní zkušenosto a ze zkušenosti lidí kolem mě. Jedině že bys byl superklobouk a jezdil 50 a 90, pak se ti to možná nestane, ale to bys neřešil dilema 325 vs. 330, takže moje rada je 330i což je ještě auto na denní ježdění a taky se s tím dá zažít hodně legrace. A co se týče spotřeby, tak sériová 330i umí po Praze za 9l/100 km.
Fipo píše:tak zas tak ne....ale jsou to peníze...za ty 2000 co si ušetříš každý rok jde dělat spousta věcí.....je mi jasný že stejně se projede hrozně moc peněz /(já asi 100 000 kč ročně) ale pak ty dva potěší, když je máškdyby tě někdo zastavil na ulici a dal ti 2000 kč, taky by jsi byl rád, i kdyby jsi věděl, že to pro tebe nejsou žádné velké peníze.....
Rejchy píše:Jandy píše:325i je krásná volba, ale za nějaký čas co s ní budeš jezdit si řekneš ještě pár koní by to chtělo a ten moment přijde určitě to si piš.
Pak bude přesně ten čas, kdy zalituješ že sis tu 330i nekoupil hned, mluvím z vlastní zkušenosto a ze zkušenosti lidí kolem mě. Jedině že bys byl superklobouk a jezdil 50 a 90, pak se ti to možná nestane, ale to bys neřešil dilema 325 vs. 330, takže moje rada je 330i což je ještě auto na denní ježdění a taky se s tím dá zažít hodně legrace. A co se týče spotřeby, tak sériová 330i umí po Praze za 9l/100 km.
S tím úplně souhlasím,ale ještě doplním že po čase i s 330i ti bude chybět pár koní navíc
michal09 píše:Fipo píše:tak zas tak ne....ale jsou to peníze...za ty 2000 co si ušetříš každý rok jde dělat spousta věcí.....je mi jasný že stejně se projede hrozně moc peněz /(já asi 100 000 kč ročně) ale pak ty dva potěší, když je máškdyby tě někdo zastavil na ulici a dal ti 2000 kč, taky by jsi byl rád, i kdyby jsi věděl, že to pro tebe nejsou žádné velké peníze.....
groom píše:michal09 píše:Fipo píše:tak zas tak ne....ale jsou to peníze...za ty 2000 co si ušetříš každý rok jde dělat spousta věcí.....je mi jasný že stejně se projede hrozně moc peněz /(já asi 100 000 kč ročně) ale pak ty dva potěší, když je máškdyby tě někdo zastavil na ulici a dal ti 2000 kč, taky by jsi byl rád, i kdyby jsi věděl, že to pro tebe nejsou žádné velké peníze.....
jenže vem si že ty 2000 dostaváš v hodně malejch částkách po celej rok...takže to neni takový to že je máš na ruku...