kosh píše:[quote="airwolf222"]To je možný ale povíš mi ty co mám dělat a kam uložit 18 mil. kč z dědictví? prostě nevím coby ale Z1, 850, M3 a pod to nebude zrovna moc padat na ceně a budu mít pěknou sbírku aut:-)
Tak mi je dej, alespoň splatím malou část úvěru. Za to ti budu vděčný
Tohle by se mělo menovat kolotoč forum
jj dej nam je s koshem my si koupime GT3jky RSa :D
To je slovo chlapa. A ja budu klasik a koupím jenom GT3 [/quote]
"jenom"
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:[quote="kosh"][quote="airwolf222"]To je možný ale povíš mi ty co mám dělat a kam uložit 18 mil. kč z dědictví? prostě nevím coby ale Z1, 850, M3 a pod to nebude zrovna moc padat na ceně a budu mít pěknou sbírku aut:-)
Tak mi je dej, alespoň splatím malou část úvěru. Za to ti budu vděčný
Tohle by se mělo menovat kolotoč forum
jj dej nam je s koshem my si koupime GT3jky RSa :D
To je slovo chlapa. A ja budu klasik a koupím jenom GT3 [/quote]
myslim, ze i bmw klub by klidne milion spolknul jak prd, udelal bys tim sluzbu mnoha lidem se srdcem na stejnem miste a jeste bys byl parkrat po sobe zvolen na VH cestnym clenem
Jinak co tak koukam po ebay, Z1 se vyskytne celkem casto a konecna cenovka byva kolem 20.000Ecek.. jen po tom co tu ctu mam strach, aby to nebyl konec jednoho cenneho exemplare..
kazdopadne bys mi mohl koupit setrvák se spojkou, to je prd to si ani nevšimneš že ti chybí a za mě: já bych si Z nekoupil, rarita to sice je ale hnusná a o ničem, sry že to řikám o bávu, ale za mě spíš nějakou Alpinu, ňam ňam třeba sedmu , ňam ňam
airwolf222 píše:To je možný ale povíš mi ty co mám dělat a kam uložit 18 mil. kč z dědictví? prostě nevím coby ale Z1, 850, M3 a pod to nebude zrovna moc padat na ceně a budu mít pěknou sbírku aut:-)
airwolf222 píše:To je možný ale povíš mi ty co mám dělat a kam uložit 18 mil. kč z dědictví? prostě nevím coby ale Z1, 850, M3 a pod to nebude zrovna moc padat na ceně a budu mít pěknou sbírku aut:-)
3416857001/5500
Smaž si podpis a napiš tam: Jsem mladý a chudý student. Bez finanční podpory nevystuduji...
3416857001/5500
Smaž si podpis a napiš tam: Jsem mladý a chudý student. Bez finanční podpory nevystuduji...
Zatím jsem státní zaměstnanec a všechno mám na dluh..