tak uz ste se nekdo taky projizdel novou M3kou? Znamej si zkousel pred mesicem tuhle M3 a do tedka z toho zije. Je teda fakt, ze pred tim ridil pouze 325 Skoda ze sem se taky nemohl projet:( Jaka je podle vas?
Popravdě řečeno se mi nova M3 až tak moc nelibi... Viděl jsem jednu, která mě oslnila a to po Harmann Motorsport úpravě.
Určitě bych se rád projel i zařídil, ale měl bych strach Jsem holt na ty starší
cabal píše:Popravdě řečeno se mi nova M3 až tak moc nelibi... Viděl jsem jednu, která mě oslnila a to po Harmann Motorsport úpravě. Určitě bych se rád projel i zařídil, ale měl bych strach Jsem holt na ty starší
Harmann nebo Hamann? Mi se nejak posledni dobou ty jejich vytvory nelibi. Ale kolecka jsou vzdycky luxusni.
Bohhy píše:Ja se v ni taky obcas svezu. Jedno me na ni ale dost stve....... od ty doby co s ni jezdim, me ostatni moje auta prestala bavit
Si sjed s M3 E46 a přestane tě bavit E92 ....teda pokud pojedeš kudlu
Na Bigu mi chtel kamarad pujcit e46 M3CS, ale jak prselo, tak se mi do toho ani nechtelo, takze skoda, mohl sem porovnat, jinak verim, ze e46 bude takova vetsi svine. S timhle se da bezproblemu frcet i delsi streky, uz je tam proste videt ten kompromis s pohodlim, E46 byla ciste delana jen na jizdni vlastnosti a na pozitek z jizdy.
Bohhy píše:Ja se v ni taky obcas svezu. Jedno me na ni ale dost stve....... od ty doby co s ni jezdim, me ostatni moje auta prestala bavit
Si sjed s M3 E46 a přestane tě bavit E92 ....teda pokud pojedeš kudlu
Na Bigu mi chtel kamarad pujcit e46 M3CS, ale jak prselo, tak se mi do toho ani nechtelo, takze skoda, mohl sem porovnat, jinak verim, ze e46 bude takova vetsi svine. S timhle se da bezproblemu frcet i delsi streky, uz je tam proste videt ten kompromis s pohodlim, E46 byla ciste delana jen na jizdni vlastnosti a na pozitek z jizdy.
JJ, E46 je podle mne nejpovedenější, nad tou si vždycky uslintnu
ja si myslim ze m3 e30 je proste klasika!!!!!to auto preskocilo dobu!!!!a radsi bych se svezl v e30 m3 nez v new m3!to uz je letadlo,ale v e30 zalezi na ridici!vsechno je na tobe,a ne same protiskluzy a podobne vecicky,tim neodsuzuju nove m3 je to taky nadhera!!!!
mathias22 píše:ja si myslim ze m3 e30 je proste klasika!!!!!to auto preskocilo dobu!!!!a radsi bych se svezl v e30 m3 nez v new m3!to uz je letadlo,ale v e30 zalezi na ridici!vsechno je na tobe,a ne same protiskluzy a podobne vecicky,tim neodsuzuju nove m3 je to taky nadhera!!!!