B10 píše:Jo jo kluci to byla makačka ale vysledek je krásný až na nějaký mouchy ale to se časem vychytá a bude to paráda.
Vzkaz pro Petra. Těším se na 66tou aži se mi budeš koukat na zadní sklo mého kombi.Pa
Přesně tak ! Souhlasím s tebou !!! Chce to čas Už teď je na tom spousta poctivě udělané práce, která zabrala během roku snad všechny volné víkendy, stejně jich ještě pár padne
Vzkaz pro Radka: Moc se nesměj, protože ty zase budeš koukat na moje zadní sklo !
Máš to pěkný,mě se naopak ty angels eyes moc líbí,vypadá to tak nějak čistěji a kolech jsme si povídali.Na to,že to jsou 16-tky (myslím,žes to říkal),tak se tam vůbec neztratí!!Tak se těším,až to uvidím v reálu!Nějkaje laďáček bude?
Ahoj, ano, jsou to 16-tky. Větší tam rozhodně dávat nebudu. Výfuk je zatím skoro serie. Jestli se bude dařit, tak to budu přes zimu přeplňovat a podle toho se bude řešit i výfuk.
Auto-Fren píše:Ahoj, ano, jsou to 16-tky. Větší tam rozhodně dávat nebudu. Výfuk je zatím skoro serie. Jestli se bude dařit, tak to budu přes zimu přeplňovat a podle toho se bude řešit i výfuk.
Hahá,tak to bude střílečka.Tak ještě pár podvozků pro Carreru a je to domááá :palec:
Vypadá to moc moc pěkně, AE se mi tam líbí, nemůžu si pomoct a celkově to auto působí takovým tím správným, "nasraným" a "dark" dojmem a to se mi líbí. Kola jsou velikostně dobrý, ale nelíbí se mi jejich typ, ale to je jen věc vkusu. Těším se, až to bude hotové a budou i nějaké pořádné fotky. jen tak dál