čau taky se chci zeptat na AE
mám možnost koupit za levno tyhle světla na limusínu/coupe.. chci se zeptat mám compacta ale na něj prý nesedí? Někde jsem slyšel že pasují normálně jen stačí vyměnit konektor.. a je to.
díky za info.
jde o tenhle typ:
O těch konektrorech už tu někdo psal.. ale pak to slyšíš z více stran a každej trvdí něco jinýho..
Taky by mě to zajímalo. Tak jak je to teda, kdo s tim máte zkušenost?
to corela: hrozný světla...ale proti gustu....
každopádně bejt Tebou, tak si je zkusím, jestli je vážně chceš...a nějak to pošefuju, než si je koupíš...ono to většinou nejsou nějak extra super kvalitní věci...bratr má něco podobnýho...přímo na compacta ale stejně to nesedí ...vypadá to divně, naprd to svítí....
sou hnusný, neseděj jak maj a co sem se tak pár lidí ptal, tak i svítěj jak když nesvítěj co bys taky chtěl za ty peníze, že To radši trošíčku přitlač za depa, neřikám že sou 100% kvalitnější, ale aspoň je to origo look
pokud je zamračíš tak vypadaj gut, samotný jsou nic moc, ale neřešme ted otázku vkusu, o to nejde. Co se svítivosti týče když tam dáš "xenonovou" h1 tak je to taky o něčem jinym ne ?.. zajímá mě hlavně to zapojení resp. jiný možný problémy s tímto druhem světel..
Petullinka píše:Já mám vyhlídlí tyhle, pokud to klapne brzy budou na autě
jee - ty se mě taky líběj , odkud jsou ?
tak je to doma, už je mám nacestě, včera v 21:33 vydraženy na ebay.de za 120Euro. jj měli by to bejt depa. už se těsim až budou na autě..
Spajky:
to jsou ty samý akorát vyfocený s blinkrem.. já mám zatim ty bílý tak uvidim jak to bude pak vypadat a podle toho ještě kdyžtak pořídim tyhle čirý..