Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tajný spínač?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
martin33
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od martin33 »

fixCZer píše:přerušit pumpu jenom vypínačem to jste dobrý střelci :?:

jsem elektrikář né autoelektorkář :!: :wink:

Já nejsem autoelektrikář ale dost dlouho jsem ho dělal tak si to předělej a budeš mít klid :lol: :lol: pokud chceš tak se mi ozvi a já Ti poradím
martin33
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od martin33 »

fixCZer píše:přerušit pumpu jenom vypínačem to jste dobrý střelci :?:

jsem elektrikář né autoelektorkář :!: :wink:

Já nejsem autoelektrikář ale dost dlouho jsem ho dělal tak si to předělej a budeš mít klid :lol: :lol: pokud chceš tak se mi ozvi a já Ti poradím
vilejs

#23 Příspěvek od vilejs »

jeden taxikar z blavy mal alarm jak hovado.daval si noc do renaultu dosku prebitu klincom.aby si lupic pri kradezi sadol a napichol si rit. povrava sa, ze si nato potom aj sam sadol chudak...
VELMEN

#24 Příspěvek od VELMEN »

Ale to neni špatný..jen to nějak zamaskovat,aby si na to ta kurva fakt sedla...když se nedostane přes tajnej spínač,tak to stejně vzteky rozseká,ale takhle si aspoň rozpárá prdel :D
tombmw
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od tombmw »

VELMEN píše:Díky moc za info. Klidně pokračujte. Stalo se už někomu z vás,že přišel ke káře a byla i zprasená spínačka a tajnej spínač vám fakt zachránil káru?

Je to super věc doporučuju udělat nějaký takový vypínač.Auto nám to zachránilo.. Ráno zděšení otevřené dveře, ŘJ na spolujezdcově sedačce (kvůli imobilizéru měli asi svoji s vlastním čipem) a už by startovali..Vypínač zachránil celé auto..Potom ještě doporučuju sundat nápisy o motorizaci auta..Kradou se auta na zakázku čorky si to auto vyhledaj a podle označení ukradnou se svojí řídící jednotkou a svým čipem..
m-a-j-k

#26 Příspěvek od m-a-j-k »

Dnes uz nepomuze skoro nic...Tajnej vypinac je dobra vec a pri preruseni obtizne zapojitelnyho obvodu to mozna i znemozni odjezd auta ten vecer...Ale podle me kdyz uz clovek je profik a to auto otevre aniz by znicil zamek,tak neni nic jednodussiho nez pripojit diagnostiku,najit kde je chyba a bud ji na miste odstranit nebo auto zamknout,odejit a doma si pripravit rychlej plan jak premostit danou trasu nebo trasy i kdyby ten drat mel jit venkem auta. Podruhy uz prijde na jistotu, rychle propoji dana mista a jede... Velmi se vyplati prerusit to v naprosto nepristupnym miste,nejlepe primo v motoru primo u nejakeho cidla ke kteremu se neda bez rozebrani casti motoru dostat...Ale stejne vam to odtahnou,nalozej do plechovy krabice kde si GPS ani GSM neskrtnou a je po zizalkach..teda po bawu :) Kazdopadne kazda vychytavka navic je uzitecna,nekoho to zastavi,nekoho jen zpomali,jen aby to nakonec nedopadlo tak ze si clovek rozebere a slozi pulku auta pred kazdou projizdkou :D
Money
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Money »

Zatim jsem měl jenom zkušenost s ukradnutim 120ky. A díky zamykací tyči, kterou se spojil spojkovej pedál s volantem s tim autem neodjel. Je tam obyč fabkovej zámek tak to byl asi fakt kokot. Zkoušel i zničit volant, ale i tak se mu to nepovedlo. Holt štěstí že to byl asi jenom jouda co se chtěl projet.
Jinak taky nejni špatný náký děsně řvoucí zařízení. Známej to má a hodně to odlákává od krádeže, taky se o tom už přesvědčil a několikrát.
Bulda

#28 Příspěvek od Bulda »

ja to budu delat v Pa v praci tak sem zvedav
Odpovědět