Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel Eyes do E36,názor a rada

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Corela9

#41 Příspěvek od Corela9 »

Qido píše:Jo přesně tyhe světla jsem měl v merku,uvidím až pošlete fotky a názory,ale zatím to vidím na orig DEPA + CCFL

kde se daji sehnat origo depa (bez kroužků)? hledám to už půl dne a nemůžu najít.. taky mě napadla varianta čirý originály + cclf
_peper
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od _peper »

Slid píše:
_peper píše:Když AE tak jedině do origo světel. Až budou žlutý k dispozici v čr jdu do nich taky ;)

a kdy budou CCFL žluté k dispozici v ČR :D

Už by měly být, ve středu mi přišel email od Fxe že snad budou do konce tohohle týdne. Takže koukněte na dolej-olej.cz
_peper
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od _peper »

Spajky píše:mně se to docela i líbí...na CCFL se mi moc nelíbí, že to není kroužek, spíš takovej měsíček :cry: Ale jako je to taky pěkný no
Ta část měsíčku, která nesvítí se muže zamračit. A když ne, tak to zas tak špatně nevypadá :)
Killca

#44 Příspěvek od Killca »

Petullinka píše:Obrázek

tahle svetla sou pekna na aute, ale krouzky ve dne nejsou videt vubec a v noci jen kdyz jsou vypla svetla, takze nic moc, ale vyhodu ta svetla maj, je tam cocka a jsou nova, takze aspon na ten xenon se to hodi
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Lukys318is »

FK, JOM, Autostyl a podobny .... :mad: kasli na vsechny tyhle hnusy co maj blinkr spojenej s hlavnima svetlama...

CCFL krouzky... sice pekne to vypada a pekne to sviti ale bastl bez homologace

nejlepsi volba je koupit bud AE od DEPO... klasicky svetla s AE cena snad 6 tisic za jedno... nebo in.Pro to stejny ale ted sem je nasel na netu za 8 klacku, driv staly 15 a nebo ty nejhezci od firmy HELLA za cenu asi 15-20 tisic
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Lukys318is »

Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Lukys318is »

Corela9 píše:
Qido píše:Jo přesně tyhe světla jsem měl v merku,uvidím až pošlete fotky a názory,ale zatím to vidím na orig DEPA + CCFL

kde se daji sehnat origo depa (bez kroužků)? hledám to už půl dne a nemůžu najít.. taky mě napadla varianta čirý originály + cclf

ELIT
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Spajky »

ty helly se daj pořídit za pár šupek :)
Corela9

#49 Příspěvek od Corela9 »

tak jsem se nechal inspirovat a máte pravdu, ty s blinkrem v jednom kuse jsou ble, prubnu kamaráda co dražíí s e-bay, páč jsem tamnašel výše zmíněné světla co tu máte na fotkách..

http://cgi.ebay.de/BMW-E36-COUPE-ANGEL- ... 286.c0.m14

cena je taky hezká - jen se ještě ujistím - coupe, cabrio, limo E36 jsou světla uplně stejná že jo? liší se pouze konektorem vzadu?
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Petullinka »

Killca píše:tahle svetla sou pekna na aute, ale krouzky ve dne nejsou videt vubec a v noci jen kdyz jsou vypla svetla, takze nic moc, ale vyhodu ta svetla maj, je tam cocka a jsou nova, takze aspon na ten xenon se to hodi

jak už jsem řikala hlavní je že to bude celkové líp vypadat, ale jesli to bude svítit alespon takhle tak budu spokojená :P
Obrázek
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Spajky »

pěkný....jen by to chtělo xenony, věřim tomu, že tahle barva kroužku s halogenem úplně splyne...
Slid

#52 Příspěvek od Slid »

_peper píše:
Slid píše:
_peper píše:Když AE tak jedině do origo světel. Až budou žlutý k dispozici v čr jdu do nich taky ;)

a kdy budou CCFL žluté k dispozici v ČR :D

Už by měly být, ve středu mi přišel email od Fxe že snad budou do konce tohohle týdne. Takže koukněte na dolej-olej.cz

no já do nich jdu :D
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Petullinka »

balda88:
tak co už je máš ty AE namontovaný? já je čekám každým dnem....
plysakmartin

#54 Příspěvek od plysakmartin »

Petullinka píše:balda88:
tak co už je máš ty AE namontovaný? já je čekám každým dnem....

Pořád čekám kdy sem hodíš foto a ty je ještě nemáš ? :)
papyk

#55 Příspěvek od papyk »

Myslím si, že na e36 nic jinýho jak origo či origo look nepatří a sám jsem kdysi ty tuningový hnusy vcelku s bliknou měl, nakonec jsem šel do Hella, dají se sehnat tady na foru kolem 6tkč za pár a podle mě a i mého blízkého okolí jsou to nejpovedenější světla co se dělali.
Přílohy
01072008060oo.jpg
01072008060oo.jpg (99.32 KiB) Zobrazeno 712 x
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Slavisimo »

Spajky píše:
Slavisimo píše:Myslim ze vas ta svitivost tech krouzku zklame...Lukys je ma taky a je to smutny...Zlaty CCFL.

mně se to docela i líbí...na CCFL se mi moc nelíbí, že to není kroužek, spíš takovej měsíček :cry: Ale jako je to taky pěkný no
To je akorat zavist protoze ti to taky sviti mizerne :D

Lukyss: Homologace? :twisted: k cemu ti je?
_peper
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od _peper »

Slid píše:no já do nich jdu :D

Včera mi je poslali, takže dnes už budou možná doma :) Ale honem honem, naposled se po nich zaprášilo.

Jinak ty světla od Helly vypadají snad nejhuř z těch co jste tu ukázali :D
Fipo

#58 Příspěvek od Fipo »

_peper píše:
Slid píše:no já do nich jdu :D

Včera mi je poslali, takže dnes už budou možná doma :) Ale honem honem, naposled se po nich zaprášilo.

Jinak ty světla od Helly vypadají snad nejhuř z těch co jste tu ukázali :D

souhlas, vypadá to moc "nemocně" :)

to Petuliinka:) chtěl bych se zeptat, na tom tvém obrázku jsou CCFL kroužky nebo nějaké světlo s AE???
paveld
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od paveld »

Tyhle Helly byt za lepsi cenu, tak bych je bral hned, na fotkach tady jsou osklivy, ale v realu jsou to snad nejlepsi svetla na e36. Kdyz jsem je videl prvne, tak jsem nad nima hodne zaslintal :twisted: .
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Spajky »

paveld píše:

Tyhle Helly byt za lepsi cenu, tak bych je bral hned, na fotkach tady jsou osklivy, ale v realu jsou to snad nejlepsi svetla na e36. Kdyz jsem je videl prvne, tak jsem nad nima hodne zaslintal :twisted: .

nový se daj sehnat i pod 10, lidem se moc nelíběj, do tý doby dokud je s nima nesvezeš v noci, proti origu je to fakt nášup :)
Odpovědět