Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw Compact - Audio

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
danyelson

#1 Příspěvek od danyelson »

Ahoj poradili by jste mě prosím s nějakým typem na audio do toho vozu nevím jak to vymyslet. :D díky, právě jsem si pořídil tohoto krasavce 8)
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Petullinka »

pokud ti jde jen o rádio za dobrý peníze tak jsem nedavno kupovala tohle jvc - svítí do červena, krásně ladí s budíkama, text bíle a nechá se zesvětlit.. do interieru uplně parádně zapadne.. výkon 4x50w, mp3, wma, id3 tagy, aux in atd atd.. cena parádní včetně koženého pouzdra.. pouze jsem dokoupila redukci na iso konektor a zástrčku do antény...
hraje super. můžu jen doporučit

odkaz:
http://www.pixmania.cz/cz/cz/727548/art ... -g342.html
danyelson

#3 Příspěvek od danyelson »

díky vypadá skvěle- co se týče v poměru cena/kvalita budu o něm přemýšlet :wink: a jak to máš vyřešený s reprákama kolik a tak, se subwoferem nebo bez ? auto mám těď v servisu a čerstvě dovezený, tak že jsem ho ještě pořádně nestihl prostudovat ve vnitř. díky za radu
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Mám v Compactu VDO Dayton TR7327B. Sice není černé a nezapadne do interieru jako Becker 7992 ale VDO má Bluetooth handsfree a přehrává přes BT i z telefonu, má slot na USB a slot na SD Card na čelním panelu (nemá CD), přehrává MP3 a WMA, má RCA výstup vzadu a má vstup 3,5 Jack vpředu.
Mám v Compactu HiFi Sound System s deseti repro, ale odešel předzesilovač pro pravou stranu tak chci nahradit zesilovač výhybkami.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Corela9

#5 Příspěvek od Corela9 »

pokud z toho nechceš dělat diskoteku, tak origo repro bohatě stačí.. nevim jakou máš výbavu takže nevim jak si na tom s repro, changerem atd. já mám na compactu holotu (6xrepro) ale abych nemusel ničit plato dírama na repráky, do kufru jsem ještě střčil takovej rádoby reprobox co se mi válel doma (koupil jsem ho kdysi někde v hypernově za 400) 2x basák 2x výška, v celkem pěknym červenym "boxu", reprem natočil do zadních sedaček, natáhl dráty ze zadních repro připojil a hraje mi to k naprostý spokojenosti.. neni to disco ani žádná chudinka.. radio mám to samý jvc. Můžu doporučit..
Odpovědět