Lidi předem omluva. Prohledal jsem asi 15 stránek a dál už na to nemam(nenašel sem tudíš píšu).
Potřebuju poradit. Mám v TP psáno 185/65 nebo alternativně 205/60 a teď jsem koupil zimní disky a 185 nevim jestli tam dostanu a upřímně se mi to zdá už moc brusle na zdejší zimy. Taky rozdíl ceny u 205 a 195 je brutální. Takže jsem polemizoval nad 195, jenže nevim jakej profil jestli 65 či 60? Nejezdíte někdo na 195kách? Poraďte please. Zima se blíží kvapem....
Případně musim si ty 195 nechat napsat do TP jako další alternativu, nebo je obout a neřešit?
Předem dík za rady.....
Jako na 195/65/15 tu lidi jezdí, ale já osobně bych dal to co tam má být co máš napsáno v TP, čili M+S 185/65/15 nebo 205/60/15.
Ale pokud se ptáš zda se něco stane, když dáš 195 tak nic.
Slid píše:Jako na 195/65/15 tu lidi jezdí, ale já osobně bych dal to co tam má být co máš napsáno v TP, čili M+S 185/65/15 nebo 205/60/15. Ale pokud se ptáš zda se něco stane, když dáš 195 tak nic.
No mě šlo hlavně o tu výšku profilu aby mi nějak ´šeredně´ neproměřoval tacháč, že se tam vejdou mi bylo jasné. Ještě uvidím. Každopádně díky za odpověď.
Teď koukam že jsem teda trochu mimo, když napíšu šířku profil a ne velikost kol. Samozřejmě jsou to ony zmiňované 15ky.
Ještě jednou díky.
já tohle řešil vloni.. Nakonec jsem dal 185.. jsou to brusle, je to fakt, vypadá to hnusně, je to fakt, nicméně 195 sem nedal kvuli tomu, že při případný nehodě by taky pojištovna nemusela plnit...
Koby píše:já tohle řešil vloni.. Nakonec jsem dal 185.. jsou to brusle, je to fakt, vypadá to hnusně, je to fakt, nicméně 195 sem nedal kvuli tomu, že při případný nehodě by taky pojištovna nemusela plnit...
Já bych je tam nejradši taky dal. jenže mam 6 a půle disky a nevim jestli bych je tam dostal(lépe řečeno jestli by tam držely).
V TP mam psaný 6ky disky. na 185ky a 6 a půle na 205ky.
Ještě se asi stavim zeptat někde v pneuservisu než je budu objednávat.......
A jo. Tak jsem to dohledal a vypadá to, že teda na ty disky 185ky ještě taky půjdou. Chtěl sem dát i odkaz, ale nechci tu dělat reklamu, že, takže když budete něco takového hledat tak si zadejte do vyhledávače ´Alternativní záměna pneumatik´ a najdete ty tabulky taky.
Všem děkuji, dobrou noc