Ahoj tak ted uz jsem sna vybral sice jsem slevil z kuze, ale nasel jsem tohle http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=82986446&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.modelDescription=525d&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&maxPrice=8001&siteId=GERMANY&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=PARKING_SENSORS&features=FULL_SERVICE_HISTORY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&categories=EstateCar&tabNumber=1
Mam jen trochu strach z tech kilometru. Co myslite. Rikam si jestli to priveze nejakej bazar a stahne to na 200tkm tak je to asi stejne jedno.
Preci jen jsem chtel slyset nazor nekoho tady.
Diky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
525d z Nemecka jan 311 000km
nemecký bazárnik (prevažne nejaký turek, alebo dačo podobné) dostane do rúk auto s 500000km, stočí to na 250000, predá to českému bazárnikovi, on to stočí na 120000 a ešte aj odprisahá že ten stav je skutočný a auto je ako nové......, takže kúpiť s 310tis by som sa nebál aspoň je väčšia šanca že tie km sú pravdivé
... pěkný kecy.. naběhat 800000 to může, ale leze to jak šnek a hulí jak komín. Z tohohle už jsem vyléčenej. Uvědom si, že takovouhle porci kiláků má celej podvozek, čerpadlo a prostě všecko.. To všechno je na výměnu. Měl jsem takovéto kousky dva a moc rád jsem se jich zbavil.. jsou to prostě vraky.. Dělej jak myslíš, ale já to vidím takhle.. Ahoj