Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Uřezaná řadička
Schválně mi zkuste něco vysvětlit. Měnil jsem si řadičku - novou hlavici. A jak jsem serval tu starou, zjistil jsem, že kus tyčky je uřezaný pilkou (bylo to dost okousané) no a zbytek pahýlku omotanej izolepou a fest naraženej, aby to jakože drželo... no humus.
Nevíte, proč by někdo řezal tu tyčku???
A jestli se dá sehnat nová nebo musím kupovat celou kulisu... díky za rady
Nevíte, proč by někdo řezal tu tyčku???
A jestli se dá sehnat nová nebo musím kupovat celou kulisu... díky za rady
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by me zajimalo co proti tomu tak mate?
Nechci se zastavat cloveka co to zakratil, ale co je na tom takovej tuzing?
Zkratit radicku, je klasika aby to vypadalo taky trosku lip nez kdyz tam je origo ta dlouha kidlibaba.
A k tomu zariznuti, jak se to da jinak zakratit nez pilkou? Flexou, to bude stejny.......
Nechci se zastavat cloveka co to zakratil, ale co je na tom takovej tuzing?
Zkratit radicku, je klasika aby to vypadalo taky trosku lip nez kdyz tam je origo ta dlouha kidlibaba.
A k tomu zariznuti, jak se to da jinak zakratit nez pilkou? Flexou, to bude stejny.......
-
- Kontaktovat uživatele:
to chapu, v pohode, ja sem pri koupi auta taky musel prehazet vsechny takovy ty uni doplnky za origo a tak, i kdyz sem to na predchozim aute aplikoval, sice v jinejch kvalitach a prevazne v origo doplncich, ale delal sem to taky. Jen me dostava jak je tady zakracenej fofrklacek hned silenej tuzing, to mi proste hlava nebere 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Taky ji mam řízlou
A myslim že to vypadá líp E36 Coupe 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!