Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co je to za kola?
-
zkus se podívat tady http://felgenkatalog.auto-treff.com/
vypadá to na nějaký BBSka - zkus RS nebo RS-GT
vypadá to na nějaký BBSka - zkus RS nebo RS-GT
-
http://www.rondell.de/0058-1-41.htm
Přesně tak Rondell 0058 nebo taky R.O.D zjištoval jsem to a jedná se o stejnou firmu (kola), jen pod jiným označením...
8j x 17 ET35...
Jak psal Peper, minulou zimu jsem je chtěl prodávat, ale nakonec jsem se na to vyprdnul, ale letos si asi opět budu pohrávat s touto myšlenkou... Uvidim, každopádně přes zimu dostanou nový origo pokličky

Přesně tak Rondell 0058 nebo taky R.O.D zjištoval jsem to a jedná se o stejnou firmu (kola), jen pod jiným označením...
8j x 17 ET35...
Jak psal Peper, minulou zimu jsem je chtěl prodávat, ale nakonec jsem se na to vyprdnul, ale letos si asi opět budu pohrávat s touto myšlenkou... Uvidim, každopádně přes zimu dostanou nový origo pokličky

Mám MB CLK 550 AMG a na kolech z prvovýroby je zevnitř napsáno RONDELL - MERCEDES BENZ - AMG, takže s kvalitou by to nemělo být špatné. Já jsem do nich dal u BMW snímač tlaku v kolech, který je dost těžký, takže proti ventilku mám na všech kolech asi 80 gramů závaží. To mám ale i na origo kolech Spoke 42. Chce to k nim koupit gumy, které mají označení MFS, což je ochrana hrany kola před obrubníky.
Hansen píše:Chce to k nim koupit gumy, které mají označení MFS, což je ochrana hrany kola před obrubníky.

michal09 píše:Hansen píše:Chce to k nim koupit gumy, které mají označení MFS, což je ochrana hrany kola před obrubníky.
To slyším poprvé, takový by se mi hodily, páč ať si dává člověk na kola sebemenší pozor, dřív nebo později je stejně alespoň trošičku škrábne...
Ale typuju že těch MFS pneušek moc velkej výběr nebude...
dyť to má dnes už skoro každá guma, ale zázraky od toho nečekej.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
-
- Kontaktovat uživatele:
tz kola jsou paradni ale ten kdo neumi parkovat u patniku at si je radeji nekupuje je to dost citlivy ale doporcuji treba Borbety Acka ty s tim velkym limcem jsou fakt dobry kamos je mel a nemeli chybu pri driftu mu to ustrelilo a trefil patnik a kolo v pohode zadnej hrbol nebo promacklina jen trochu odreny fakt gut kola ale jedno stoji origo novy kolem 4000 za 15palcu