MattyX píše:tahle fotka je z renocaru brno...stoji tam a je na prodej a byla naborena na predek docela...nekupovat
to je skoda, jinak ale vypada skvele, bourany auto tohodle typu bych ale nechtel...
Tak zase záleží jak moc bylo bouraný. Jestli jen mírnej tukanec na předek kdy se jen srulovala kapota, prdnul náraznik, světla, chladič a nešlo to do kastle dál, tak pokud je vše profesionálně opravený, tak proč ne.
BTW.: Jinak historii tohodle bělouška bohužel neznám, tak nevím jak na tom při té údajné bouračce byl.
MattyX píše:tahle fotka je z renocaru brno...stoji tam a je na prodej a byla naborena na predek docela...nekupovat
to je skoda, jinak ale vypada skvele, bourany auto tohodle typu bych ale nechtel...
Tak zase záleží jak moc bylo bouraný. Jestli jen mírnej tukanec na předek kdy se jen srulovala kapota, prdnul náraznik, světla, chladič a nešlo to do kastle dál, tak pokud je vše profesionálně opravený, tak proč ne.
BTW.: Jinak historii tohodle bělouška bohužel neznám, tak nevím jak na tom při té údajné bouračce byl.
tag jasne kazda bouracka je pripad od pripadu jen vim ze bylo tuknuty na predek ale jak moc to uz ne pokud je to dobre opraveny tag proc ne jinak taghle je samozrejme moc pekna vedle ni stala jeden den E92 m3 na 19" teda a nevedel jsem kterou
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Bouracky bych se nebal pokud je dobre opravena, mel jsem auto ktery melo vareny obe savle a nikdy zadnej problem, vsechno krasne pasovalo, nepraskalo, nerezlo....! Si vemete kolik starsich aut neni po bouracce ani to nepoznate, kor silnejch a s nahonem na zadek:-)!
no jo, ale ono tam nejde až tak o to, jestli sedí díly, nerezne kastla atd. tam jde hlavně o to, že jsou totálně porušené deformační zóny a v případě další havárky to auto a potažmo ty dopadneš o poznání hůře. min. týden jsem zrovna viděl na discovery srovnání dvou Focusů, jeden opravená bouračka a druhej nebouranej, auta byli úplně stejný, stejnej rok výroby a výbava. auta vzali a poslali je proti sobě cca 50km/h a výsledek byl dobře vidět, opravovaný Focus dal řidiči malou šanci na život hlavně v části nohou...
fredy píše:no jo, ale ono tam nejde až tak o to, jestli sedí díly, nerezne kastla atd. tam jde hlavně o to, že jsou totálně porušené deformační zóny a v případě další havárky to auto a potažmo ty dopadneš o poznání hůře. min. týden jsem zrovna viděl na discovery srovnání dvou Focusů, jeden opravená bouračka a druhej nebouranej, auta byli úplně stejný, stejnej rok výroby a výbava. auta vzali a poslali je proti sobě cca 50km/h a výsledek byl dobře vidět, opravovaný Focus dal řidiči malou šanci na život hlavně v části nohou...
Na tom neco je, nemas prosimte odkaz na to video? Na youtube se mi to nepodarilo najit:( Diky