ahoj, koupil jsem e60 530d 160 kw a rád bych tam dal chip, ne že by scházel výkon ale prostě bych chtěl aby to tahalo ještě víc, prosím poraďte jaký, o kolik a za kolik to kde dělají, jsem z libereckého kraje ale praha a vlastně kdekoliv to není problém. mám manuál. děkuji
martinkopinec píše:ahoj, koupil jsem e60 530d 160 kw a rád bych tam dal chip, ne že by scházel výkon ale prostě bych chtěl aby to tahalo ještě víc, prosím poraďte jaký, o kolik a za kolik to kde dělají, jsem z libereckého kraje ale praha a vlastně kdekoliv to není problém. mám manuál. děkuji
mam na testovani formu power boxu od Abrieb.de... je to forma zvyseni tlaku na liste, vsechny ochranne mechanismy motoru zustanou zachovany, spotreba jde dolu (diky zvyseni tlaku-lepsi atomizaci paliva), vykon jde nahoru... cena pres SZ (pod 10tis )
ten box bych prubnul klidně ale někdo tvrdí že je lepší přeprogramování než box, zítra to obvolám ty kontakty a uvidím, hlavně to je mazec proti koncernům kde chip stojí do bůra... haha ale nejde o bankovky ale o to že nechci experimentovat ale chci něco s čím má někdo dobrou zkušenost a aby to tahalo řádně... haha
nechci z toho taha max abych to podělal na to ho mám moc rád hocha. tahá dobře i bez chipu ale všechny auta jsem měl chipnutý a tak jsem i teď stejného názoru..
martinkopinec píše:nechci z toho taha max abych to podělal na to ho mám moc rád hocha. tahá dobře i bez chipu ale všechny auta jsem měl chipnutý a tak jsem i teď stejného názoru..
no nevím,to auto jede i v sérii jako kráva... snad jen pro občasné svezení....
Hanz píše:mam na testovani formu power boxu od Abrieb.de... je to forma zvyseni tlaku na liste, vsechny ochranne mechanismy motoru zustanou zachovany, spotreba jde dolu (diky zvyseni tlaku-lepsi atomizaci paliva), vykon jde nahoru... cena pres SZ (pod 10tis )
a jak jsi s tim spokojen a muzes srovna s preprogramovanim ? Je to stejne ucine, mene nebo vic? Vice ci mene rizikove ze neco odejde? atd.
tak už to tam je kluci, je to rachot hroznej, má to frajer od hamanna software a z 218 ps je 254 a z krouťáku 500 je 604nm. jede to strašně, umázl mě i omezovač a má to jet 270 tuty ale na zimákách to zkoušet nebudu. haha stálo to 15000 tisíc ale stojí to za to je to trochu zbraň...
martinkopinec píše:tak už to tam je kluci, je to rachot hroznej, má to frajer od hamanna software a z 218 ps je 254 a z krouťáku 500 je 604nm. jede to strašně, umázl mě i omezovač a má to jet 270 tuty ale na zimákách to zkoušet nebudu. haha stálo to 15000 tisíc ale stojí to za to je to trochu zbraň...
No vidíš a kdyby jsi tady zaplatil pětikilo za členství, tak jsi to mohl mít za půlku.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
martinkopinec píše:tak už to tam je kluci, je to rachot hroznej, má to frajer od hamanna software a z 218 ps je 254 a z krouťáku 500 je 604nm. jede to strašně, umázl mě i omezovač a má to jet 270 tuty ale na zimákách to zkoušet nebudu. haha stálo to 15000 tisíc ale stojí to za to je to trochu zbraň...
mám ještě 330xd kluci, ale netrpím nedostatkem jen pokud je možnost proč toho nevyužít, nejsem hlupák!!! a jinak chtěl jsem radu kde to nasaju a od vás vím jen že nemáte co dělat tak jste chytrý...
No vidíš a kdyby jsi tady zaplatil pětikilo za členství, tak jsi to mohl mít za půlku.
sorry za OT ale clenstvi hodlam v nejblizsi dnech zaplatit a zajima me od jake firmy tu slevu ziskam ... Hodne o tom totiz taky uvazuju