přečetl jsme všecky odkazy co sme našel, ale přesto se mi nepodařilo docílit toho co jsme chtěl...sedačky jsou ošetřené jak nejlíp to de, několik vsrtve včelího vosku navíc....ale výsledek je že sedačky jsou sice na dotek a posezení super, ale nejsou vubec lesklé uplně matné bez barvy, tak jen potřebuju radu, jak zajisti ten lesk???
mengi píše:A proč chceš, aby byly lesklé? To není italská dámská kabelka.
coo? proč chcu aby byli lekslé??? mě se leskne celej interier kua je jak novej! A ty sedačky se budou lesknout taky Leskne se auto z venku, lesknou se kola, interier ...jen sedačky po uschnutí přípravků vždycky zmatní ...........
Viděls sedačky v novem autě s lesklou kuži? lesk bych řekl řika že jsou ty sedačky neudržovane a zamaštěne. Jestli jsi vuděl foto DCho sedaček v 6ce jak se lesnkou na slunci tak to bylo asi čerstvě namazany tim voskem.
Když stale chceš lesk tak vepřove sadlo je to co hledaš
ste bláázni...přece ty sedačky jsou mnohem hezčí na pohled když jsou lesklý a nee vysušený bez bravy..lol...kdybych věděl jak sem hodit fotky tak uvidíte sami...
Jak pisou ostatni, leskle sedacky jsou, kdyz jsou olestene sezenim.. nova kuze je matna a nic jineho nez mat bych nechtel.. To same interier. Videls nekdy lesklej interier u noveho auta? Ja jakmile koupim pripravek a zacne mi delat z interieru psi koule, prestavam pouzivat...
doporucuji výrobky zn, poliboy. trochu neznámá značka. ale doporučil mi to chlapek jehož zaměstnámím je čistit auta pro pána který nich má asi dvacet mile. a jsem velmi spokoje. sedačky se velmi přirozeně leskou.