Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kde sehnat eMkový nárazník na compacta e36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Corela9

#1 Příspěvek od Corela9 »

ahoj neporadil byste někdo kde seženu eMkový nárazník na e36 (compact) i jetý..? dík
_peper
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _peper »

Nejlepsí bude když si vložíš inzerát do sekce náhrádních dílů - koupě. A tam napíšeš co chceš. Určitě se ti někdo ozve ;)
_peper
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od _peper »

Corela9

#4 Příspěvek od Corela9 »

super díky moc, jj už jsem to strčil i do bazaru..

o víkendu jsem dostal na prvnim sněhu bohužel nekontrolovatelnej smyk a ten svuj origo v závěji polámal a jelikož jsem chtěl vždycky eMkovej tak alespoň už je důvod ho pořídit
Jankibmw
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jankibmw »

Na compacta je naraznik stejny jako u sedana, combiku, ci coupe nebou cabrio krome zadniho ....
Jankibmw
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jankibmw »

Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

ta replika neni vubec spatna, mam s ni kladne zkusenosti 8) kup klidne ji, pokud teda nemas origo za stejnou cenu i s lizatkem a listama :)
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

znamej zkousel jak z kubidisajnu tak z X1 a ten z X1 je skoro jak origo, jen s neodpojitelnym lizatkem, ale celkovy dojem lepsi

kdyztak tady
http://www.x1.cz/index.php?page=shop.pr ... t&Itemid=1
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
pepinek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pepinek »

jinak napis clenovi bmw klubu kadousovi a on mozna ma neco mne prodal taky naraznik v perfektnim stavu
ironpipi

#10 Příspěvek od ironpipi »

Killca píše:znamej zkousel jak z kubidisajnu tak z X1 a ten z X1 je skoro jak origo, jen s neodpojitelnym lizatkem, ale celkovy dojem lepsi

kdyztak tady

Ten jsem objednával už před měsícem a pořád mi nepřišel, přitom mi bylo napsáno objedávka odeslána...a psali že to lízo jde oddělat...Ještě je teď na revilshopu.cz za 3200,-
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Killca píše:znamej zkousel jak z kubidisajnu tak z X1 a ten z X1 je skoro jak origo, jen s neodpojitelnym lizatkem, ale celkovy dojem lepsi

kdyztak tady

chces mi rict , ze nejaka replika ma celkove lepsi dojem nez original s lizatkem ? 8O ...
jeste se zeptam , kdo ma tu repliku jak to resite s nafuky , aerouhelniky a vsim co ma byt na kompletnim M narazniku.... to vam kubidesign zrejme v replice neudela , tak se ptam , nebot tyto dily se delaji jen original ... a nebo to tam mate nasazeny jen tak s mlhama 8O

a jak budete jednou sve kary prodavat , nezapomente do inzeratu napsat Mpaket :smich:
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Kelvin »

Killca porovnaval Kubidesign vs. X1-kterej je lepsi.SKORO jako origo.
Ja jsem to resil taky nahradou(nemam na to jit k BMW a objednat narazniky+prahy)
Narazniky mam z nejakyho nemeckyho e-shopu mlhovky JOM ty ciry, kde jsem objednal jen nafuky original, a prahy kubidesign ktery kdyby mi karosar nenalakoval tak bych je poslal zpet protoze jejich kvalita je o nicem.
Puvodne jsem mel narazniky sedy origo a muzu rict ze ted neorigo to vypada 10x lip.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Zave »

GeorgosAc píše:

kdyztak tady

chces mi rict , ze nejaka replika ma celkove lepsi dojem nez original s lizatkem ? 8O ...
jeste se zeptam , kdo ma tu repliku jak to resite s nafuky , aerouhelniky a vsim co ma byt na kompletnim M narazniku.... to vam kubidesign zrejme v replice neudela , tak se ptam , nebot tyto dily se delaji jen original ... a nebo to tam mate nasazeny jen tak s mlhama 8O

a jak budete jednou sve kary prodavat , nezapomente do inzeratu napsat Mpaket :smich:

budi to uplne stejny dojem jako origo dokud nezjistis ze je lizo napevno :lol: ja ho mel i u sebe na e36 a jak jste slintali :lol:
Kazdopadne nafuky sehnat musis origo, trojuhelniky staci obyc ze serie... A kdyz koupis origo kompletni Mpaket naraznik za 5k tak z 99% nema aero, ani obyc trojuhelniky, natoz nafuky :twisted: :lol:
pepinek
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pepinek »

nejlepsi je origo a kadous urcite ma neco
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pazdi »

GeorgosAc píše:chces mi rict , ze nejaka replika ma celkove lepsi dojem nez original s lizatkem ? 8O ...

dyť aj Castro má ten od Kubiho ne? a vypadá to skvěle
Killca

#16 Příspěvek od Killca »

Kelvin píše:Killca porovnaval Kubidesign vs. X1-kterej je lepsi.SKORO jako origo.
Ja jsem to resil taky nahradou(nemam na to jit k BMW a objednat narazniky+prahy)
Narazniky mam z nejakyho nemeckyho e-shopu mlhovky JOM ty ciry, kde jsem objednal jen nafuky original, a prahy kubidesign ktery kdyby mi karosar nenalakoval tak bych je poslal zpet protoze jejich kvalita je o nicem.
Puvodne jsem mel narazniky sedy origo a muzu rict ze ted neorigo to vypada 10x lip.

v klidu, rizek na trochu rejpavou naladu posledni dobou, samo ze sem porovnaval ty repliky mezi sebou, ale pokud je neco tak zdarile, skoro jako original, ale je to 4x levnejsi, tak sorry, ale na origo bmw naraznik za necelych 12 klacku ti mr*am jen proto abych vypadal jako clovek co nosi adidasky,obleceni z el-nina a ma po kapsach mega, klidne si koupim obleceni o tangu a naraznik taky kdyz vim, ze je to overena kvalita a za par korun a ANO, napisu ze mam empaket a to i kdybych mel jen predni naraznik, protoze cesky narod na to slysi :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ironpipi

#17 Příspěvek od ironpipi »

Killca píše:
Kelvin píše:Killca porovnaval Kubidesign vs. X1-kterej je lepsi.SKORO jako origo.

v klidu, rizek na trochu rejpavou naladu posledni dobou, samo ze sem porovnaval ty repliky mezi sebou, ale pokud je neco tak zdarile, skoro jako original, ale je to 4x levnejsi, tak sorry, ale na origo bmw naraznik za necelych 12 klacku ti mr*am jen proto abych vypadal jako clovek co nosi adidasky,obleceni z el-nina a ma po kapsach mega, klidne si koupim obleceni o tangu a naraznik taky kdyz vim, ze je to overena kvalita a za par korun a ANO, napisu ze mam empaket a to i kdybych mel jen predni naraznik, protoze cesky narod na to slysi :-D

Tak samozřejmě na něčem se šetřit nedá (brzdy, tlumiče, oleje...), ale dávat takový hrachy za origo nárazník je pro mě vyhazování peněz. Kdyby to auto bylo 100. let starý a mělo nějakou historickou hodnotu, tak neřeknu...S tím M paketem máš recht, protože když vidím některý inzeráty, tak je to mazec, co tam píšou...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Killca píše:

jako s cim rejpavou.. toí se pletes....kamo.. trochu premejslej nez plodis.. me totiz nenii bmwklub lhostejny.... :roll:

uz chapu ze jsi porovnaval repliky.. a netvrdim ze je hnusny.. videl jsem live a pochvalil u Zaveho... ptal jsem se jak je tam reseno vse ostatni....
a kdybys mi prodaval auto a tvrdil ze je na nem Mpaket a ja prijel k replice , tak bychom to zrejme taky resili jinou cestou...

nicmene i to co jsi napsal me presvedcuje o povahach tady na klubu :wink:

tak papa
Odpovědět