Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autosedačka BMW pro děti

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maxiczech

#1 Příspěvek od Maxiczech »

Tak jsem mladýmu (5 let) pořídil autosedačku BMW. Je to model Junior Seat II-III. Když pominu, že mi ladí s interiérem a barvou auta, tak jde o vynikající záležitost. Je to pro děti od 100 cm, myslím do 150 cm. Je perfektně nastavitelná na opěr zad a výšku dítěte. Tudíž se vylučuje rozhazování peněz za "9" sedaček, aby mu byly stále akorát. Malej má 117 cm, tak jsem to nastavil na 115 a je to úžasně vychytané. Pás mu samozřejmě sedí perfektně kolem ramen, krku se vůbec nedotýká a hlavně je dost velká a pohodlná. :)
Doufám, že i do bezpečnosti proti čelnímu nebo bočnímu nárazu bude jedna z nejlepších. ;-)
twinsfather
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od twinsfather »

zrovinka dneska jsem nad tématem pořízení si nových autosedaček pro naše 5ti letý dvojčata uvažoval, tímto děkuju za tip, jdu na ně mrknout. :wink:
Fipo

#3 Příspěvek od Fipo »

není nad to mít v autě v sedadlech integrované dětské sedačky 8)
ale nemít je tam, tak ty BMW jsou parádní 8)
martas1

#4 Příspěvek od martas1 »

Jsem nemel vubec tuseni, ze jsou i autosedačky primo od BMW. Ja koupil manzelce do 318ky dvě Romer z http://www.babylife.cz/autosedacky-rome ... ie-9-18-kg a plna spokojenost. V crash testech dopadli na prednich mistech. Jak jsou na tom s crash testy ty od BMW, vite nekdo, to by me fakt zajimalo pro priste? A co cena? M.
LUBEC Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od LUBEC Člen Klubu »

taky jsem moc chtěl origo bmw autosedačku pro prcka ale za ty peníze
mně přišla obyčejná tak sem pořídil RECARO a max spokojenost
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Birkoff

#6 Příspěvek od Birkoff »

Taky jsem nedávno kupoval malé Recaro. Ty origo BMW sedačky nedopadly nic moc v testech na boční náraz, pokud to najdu tak hodím link.
libovka

#7 Příspěvek od libovka »

Taky mám BMW sedačku,ale moc vychytaná mi nepříde.Dítě se do ní dá dát od 9kg s takovou hrazdou která drží dítě a zkrz kterou se protahuje pás.No ale to moc nefunguje,protože když jsem ji použil tak dítě má nos na úrovni té hrazdy.Takže jsme ji začali používat až když se malá dala připoutat bez tý hrazdy.Třeba jištění pásu v horní části je zaháknuté jen za takovej zub takže se dítě párkrát pohne a pás vypadne.

Za ty prachy fakt nicmoc.
Tiff_needel

#8 Příspěvek od Tiff_needel »

Koupil jsem do E61 taky origo bmw,je to pěkná a hodnocení také nemá špatné,hlavně mí ISOFIX nemá chybu můžu jen doporučit.

http://www.waheedkhan.com/mods/ISOFIX_f ... tep5lr.jpg

http://gcdn.paultan.org/images/isofix-exora.jpg
Birkoff

#9 Příspěvek od Birkoff »

IsoFix má dneska kdekterá, v tom bych problém neviděl. Je fakt že s Isofixem je mnohem lepší "pořízení" a hlavně mnohem lépe drží v autě.

Jinak se ztotožňuju s názorem libovky: za ty prachy nic moc.
escrito

#10 Příspěvek od escrito »

Já si koupila autosedačku zde a jsem moc spokojená. :D :D :D
KEAN

#11 Příspěvek od KEAN »

Nemáte někdo FOTO nebo odkaz jak se má správně "pásat" dětská autosedačka (ta nejmenší) ?? díky

PS: 320dT
Odpovědět