Dle tacho 250 km/h a 1500 ot. rezerva. Byla to rovina na D1 před Prahou večer z úterý na středu min. týden. Evidentně jsem jel do omezovače, protože to dosti zbrzdilo, ale oni ví proč tam ten omezovač dávají. Do 230 km se auto chovalo v pohodě, potom vejš už jsem začal slyšet pneu a trochu foukal vítr. Obuto origo 15" kola, teplota dle OBC 7st. Jinak ten motor co tam je je k nezaplacení. Na dlouhé tratě si mohu s okolníma autama i když jsem plnej dělat co chci, tedy když se mě nechytne nadupanej sporťák. Zrovna minulej týden jsem dojížděl na D1 na 50 km směr Praha v kopci u "střechova" Renault 25. Já měl dle tacho cca 240 na kopci a on mohl jet tak 210-220. Sice to byl slušnej vrak, ale trochu mu to jelo a věřím, že by si taky asi s ochcávkama pohrál. Nakonec mě mudel uhnout Jinak přátelé takhle nejezdím, ale chtěl jsem to zkusit co to dá, proto večer. Už to vím a to mě stačí.
Jezděte opatrně
jirikuchytil píše:Dle tacho 250 km/h a 1500 ot. rezerva. Byla to rovina na D1 před Prahou večer z úterý na středu min. týden. Evidentně jsem jel do omezovače, protože to dosti zbrzdilo, ale oni ví proč tam ten omezovač dávají. Do 230 km se auto chovalo v pohodě, potom vejš už jsem začal slyšet pneu a trochu foukal vítr. Obuto origo 15" kola, teplota dle OBC 7st. Jinak ten motor co tam je je k nezaplacení. Na dlouhé tratě si mohu s okolníma autama i když jsem plnej dělat co chci, tedy když se mě nechytne nadupanej sporťák. Zrovna minulej týden jsem dojížděl na D1 na 50 km směr Praha v kopci u "střechova" Renault 25. Já měl dle tacho cca 240 na kopci a on mohl jet tak 210-220. Sice to byl slušnej vrak, ale trochu mu to jelo a věřím, že by si taky asi s ochcávkama pohrál. Nakonec mě mudel uhnout Jinak přátelé takhle nejezdím, ale chtěl jsem to zkusit co to dá, proto večer. Už to vím a to mě stačí. Jezděte opatrně
ještě aspoň napsat v čem třeba jezdíš ať to má vypovídací hodnotu
NO tak s Maluchem (Fiat 126p) 140 ale to už jsem řídil očima a s 318IS upravenou z mírnýho kopečma 245 ale nevím jestli by to šlo dál musel jsem už brzdit ale omezovač tam ještě nebyl
Mně jel za bolševika Škoda Rapid 130 bez problémů 180 km/h a léčil jsem frajery v zahraničních autech na potkání. Ale musím přiznat, že jsem si do něj stavěl motor ze zbytků, co jsem nedal do závodního auta.
Jinak obě rodinná auta v současnosti jedou do omezovače tachometrových 260 km/h kdekoli.
já jsem jel rapidem 135 tachometrových 170 ale měl sem pocit že mi každou chvíli něco upadne..jinak s TDS sem jel 190 na rovné cestě nevím proč, ale dál to nešlo..do 190 to lezlo v pohodě ale pak jako kdyby to sepnul nějakej omezovač nebo co, zastavilo se to..
ady123 píše:já jsem jel rapidem 135 tachometrových 170 ale měl sem pocit že mi každou chvíli něco upadne..jinak s TDS sem jel 190 na rovné cestě nevím proč, ale dál to nešlo..do 190 to lezlo v pohodě ale pak jako kdyby to sepnul nějakej omezovač nebo co, zastavilo se to..
ady123 píše:já jsem jel rapidem 135 tachometrových 170 ale měl sem pocit že mi každou chvíli něco upadne..jinak s TDS sem jel 190 na rovné cestě nevím proč, ale dál to nešlo..do 190 to lezlo v pohodě ale pak jako kdyby to sepnul nějakej omezovač nebo co, zastavilo se to..
Zařaď za dva a pokračuješ
vyzkouším.. jen by mě zajímalo jestli se to někomu stalo a co s tím..
Ahoj, když jsem si koupil TDSo, tk mě víc jak 200km nejelo, ale preventivně jsem ho nechal chipnout a dneska nejni problm 220km tachometrovejch, ale max jsem ještě nezkoušel. Jinak si zkus zkontrolovat filtry, sání a IC. Jestli to máš OK, tak ti to asi poravdu víc nejede
Mazlicek píše:NO tak s Maluchem (Fiat 126p) 140 ale to už jsem řídil očima a s 318IS upravenou z mírnýho kopečma 245 ale nevím jestli by to šlo dál musel jsem už brzdit ale omezovač tam ještě nebyl
eMko? to si chytl kdy takový volnější úsek na dálnici? I když to punto nebo co to bylo si málem nabral
Můj nejvetší životní rychlostní rekord bylo dvojnásobé překročení konstrukční rychlosti vojenského UAZu. Měl 60-tku a já to vytáhl na D1 před Prahou na 120km/h...to byl panečku mazec...kam se hrabe 407km/h ve Veyronu Druhý můj největší heroický výkon bylo 205km/h ve Felicii Combi v tunelu před Olmikem (mám natočeno na VHS) a tehdá se mi málem stalo takovéhle modré Punťo osudným...ten střep byl problém ubrzdit...
eMko? to si chytl kdy takový volnější úsek na dálnici? I když to punto nebo co to bylo si málem nabral
Můj nejvetší životní rychlostní rekord bylo dvojnásobé překročení konstrukční rychlosti vojenského UAZu. Měl 60-tku a já to vytáhl na D1 před Prahou na 120km/h...to byl panečku mazec...kam se hrabe 407km/h ve Veyronu Druhý můj největší heroický výkon bylo 205km/h ve Felicii Combi v tunelu před Olmikem (mám natočeno na VHS) a tehdá se mi málem stalo takovéhle modré Punťo osudným...ten střep byl problém ubrzdit...
abdul píše:sedma je zaseknuta na 250km/h, ale zas je to tam "celkem" rychle, a chova se to pri tom velmi klidne, takze tech 250km/h s tim neni problem...
jinak na upravenem blackbirdu v Nemecku 300Km/h...
a u nas po Ostrave v lete v pantoflich a bermudach na 900 RR velmi casto 280km/h taky jeste v relativnim klidu.... akorat predni strany pantofli se tim vzduchem ohybaji dolu a to je takovy "neprijemny"....
Mno počkej jak sebou sekneš v těch pantoflích,, to bude pak nepříjemný