Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Názor na tuhle čirou optiku.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od xSAFA »

krtek píše:žlutá je "vyblitá" barva... Této barvě už dávno odzvonilo

:smich: sory ale musím se smát :D to že se to tobě nelíbí neznamená že jí odzvonilo každý má jiný vkus a to je jen dobře ne? :wink: já jsem pro žlutou 8)
HansCZ
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od HansCZ »

Taky jsem pro variantu xenon+zluty AE. Jak psal Killca, tvori to lepsi kontrast+origo vzhled. Bila a zvlast modra (tak na tuning srazy).
Slid

#23 Příspěvek od Slid »

Přesně tak :cool2: A hlavně je to origo desing.
krtek

#24 Příspěvek od krtek »

Pořád jen origo, origo a hlavně nezapomeňte hoši ten váš všude zmiňovaný "M" packet :roll: Ale proč ne...Já jen nechci mít tuctovou E36 jako každej druhej,,,všude M pakety atd. Jo a když má člověk čirou optiku(samozřejmě s čočkou :o ) tak když rozsvítíte xenony 8000k, tak to vůbec nikoho neoslňuje narozdíl od toho, když to někdo napachá do obyč světel - to oslňuje jako prase!!...hotovo 8)
krtek

#25 Příspěvek od krtek »

krtek píše:Pořád jen origo, origo a hlavně nezapomeňte hoši ten váš všude zmiňovaný "M" packet :roll: Ale proč ne...Já jen nechci mít tuctovou E36 s "M" nárazníkem, pedálama, "M" řadičkou, jako skoro každej druhej tady,,,všude M pakety atd. Jo a když má člověk čirou optiku(samozřejmě s čočkou :o ) tak když rozsvítíte xenony 8000k, tak to vůbec nikoho neoslňuje narozdíl od toho, když to někdo napachá do obyč světel - to oslňuje jako prase!!...hotovo 8)

Tady je to fakt strašný s jakoukoliv jinou úpravou než je "origo design".
nemám slov... :roll:
kavanda

#26 Příspěvek od kavanda »

krtek píše:
krtek píše:Pořád jen origo, origo a hlavně nezapomeňte hoši ten váš všude zmiňovaný "M" packet :roll: Ale proč ne...Já jen nechci mít tuctovou E36 s "M" nárazníkem, pedálama, "M" řadičkou, jako skoro každej druhej tady,,,všude M pakety atd. Jo a když má člověk čirou optiku(samozřejmě s čočkou :o ) tak když rozsvítíte xenony 8000k, tak to vůbec nikoho neoslňuje narozdíl od toho, když to někdo napachá do obyč světel - to oslňuje jako prase!!...hotovo 8)

Tady je to fakt strašný s jakoukoliv jinou úpravou než je "origo design".
nemám slov... :roll:

cíťo :lol:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Spajky »

je to m-paket, žádnej zasranej zangličtělej mpacket, tušim, že BMW sou německý, tak asi proto :P
jajic
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od jajic »

je to strašný.....nejlepší je,jak někteří mravokárci napíšou "DESING" :D
chitos

#29 Příspěvek od chitos »

2 roky na E36 bez problému a super svítí

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 5&start=45
kavanda

#30 Příspěvek od kavanda »

jajic píše:je to strašný.....nejlepší je,jak někteří mravokárci napíšou "DESING" :D

ty nemáš rád dresing?!
Killca

#31 Příspěvek od Killca »

ja tak miluju tuzing :-D chapu ze chtej bejt vsichni skejtaci nepodobni jinym a proto si poridim aspon cerveny auto abych byl jinej a nemusel na to lepit treba stroboskopy, jak maj tuzeri radi, neni to ani hezky, ani to neplni zadnej ucel, proste nic, jen to prudi lidi kolem

ja osobne sem rad, kdyz nekam prijedu (pripadne bych mel mpaket) a vsichni kolem maj mpaket taky, je to prave o tom, ze jsme brachove a ze jsme stejny,je to dobrej styl, kdyz se chci odlisit, tak na auto aspon napatlam plasty od riegera infinity II, ty jsou borecky, ale co obcas dokazou lidi na auto dat, to bych se chlamal jeste téden :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Spajky »

Killca píše:ja tak miluju tuzing :-D chapu ze chtej bejt vsichni skejtaci nepodobni jinym a proto si poridim aspon cerveny auto abych byl jinej a nemusel na to lepit treba stroboskopy, jak maj tuzeri radi, neni to ani hezky, ani to neplni zadnej ucel, proste nic, jen to prudi lidi kolem

ja osobne sem rad, kdyz nekam prijedu (pripadne bych mel mpaket) a vsichni kolem maj mpaket taky, je to prave o tom, ze jsme brachove a ze jsme stejny,je to dobrej styl, kdyz se chci odlisit, tak na auto aspon napatlam plasty od riegera infinity II, ty jsou borecky, ale co obcas dokazou lidi na auto dat, to bych se chlamal jeste téden :-D

mně už ta podobonost ale leze krkem, takže jezdim koktou
Martinéz

#33 Příspěvek od Martinéz »

krtek píše:žlutá je "vyblitá" barva jak v parkovačkách, na potkávacích světlech,v dálkách, v AE kroužcích, v interiéru a na SPZ...Této barvě už dávno odzvonilo :mad: Já mám všudé krásné bílé a např. ve předu kroužky s xenonama (8000k) vypadají opravdu nádherně..Jedině bílá!!!!

tak tys me rozesmal.. zlute odzvonilo a proto ji bmw dava do parkovacek a denniho sviceni dodnes :lol: Myslim, ze odzvonit melo uz davno tem chrom svetlum, ktery delaj z e36 Octavku (jak to vidim v tvem avataru) a 8000k xenonum, ktery jsou priteplene fialovy jak lesni boruvci.. :wink:
Michelin
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Michelin »

Chte, nechte bila je prijemnejsi barva. Zlaty OOOO .)
krtek

#35 Příspěvek od krtek »

Martinéz píše:
krtek píše:žlutá je "vyblitá" barva jak v parkovačkách, na potkávacích světlech,v dálkách, v AE kroužcích, v interiéru a na SPZ...Této barvě už dávno odzvonilo :mad: Já mám všudé krásné bílé a např. ve předu kroužky s xenonama (8000k) vypadají opravdu nádherně..Jedině bílá!!!!

tak tys me rozesmal.. zlute odzvonilo a proto ji bmw dava do parkovacek a denniho sviceni dodnes :lol: Myslim, ze odzvonit melo uz davno tem chrom svetlum, ktery delaj z e36 Octavku (jak to vidim v tvem avataru) a 8000k xenonum, ktery jsou priteplene fialovy jak lesni boruvci.. :wink:

Ehm takže Hella nebo depo že?! Jako vždy... :mad:
Killca

#36 Příspěvek od Killca »

krtek píše:Ehm takže Hella nebo depo že?! Jako vždy... :mad:
nahodou helly jsou dost povedeny svetla, jak designove tak funkcne, svitej dobre, jsou jak origo a neoslnujou, ja bych je na auto nechtel, protoze krouzky jsou maly a svitej slabe, ale jsou celkem ok, nemusis kvuli tomu byt tak agresivni ne
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
krtek

#37 Příspěvek od krtek »

Killca píše:
nahodou helly jsou dost povedeny svetla, jak designove tak funkcne, svitej dobre, jsou jak origo a neoslnujou, ja bych je na auto nechtel, protoze krouzky jsou maly a svitej slabe, ale jsou celkem ok, nemusis kvuli tomu byt tak agresivni ne

Ale ne, já nejsem agresivní a je mi to jedno kdo co tady píše a myslí si, důležité je to, co se líbí mě. Hella je kvalita a zpracování světel je skvělé, ale musim souhlasit že mají malé kroužky a také bych je nechtěl.
krtek

#38 Příspěvek od krtek »

krtek píše:
Killca píše:

Ale ne, já nejsem agresivní a je mi to jedno kdo co tady píše a myslí si, důležité je to, co se líbí mě. Hella je kvalita a zpracování světel je skvělé, ale musim souhlasit že mají malé kroužky a také bych je nechtěl.

Názorná ukázka je ve tvém podpisu, tvá fotka. V pravo( samozřejmě z pohledu řidiče) ta žlutá parkovačka je opravdu hnus oproti druhé straně, kde jak tak koukám máš krásné B Í L É kroužky.
Martinéz

#39 Příspěvek od Martinéz »

krtek píše:
krtek píše:
Killca píše:[quote="krtek"]Ehm takže Hella nebo depo že?! Jako vždy... :mad:

Názorná ukázka je ve tvém podpisu, tvá fotka. V pravo( samozřejmě z pohledu řidiče) ta žlutá parkovačka je opravdu hnus oproti druhé straně, kde jak tak koukám máš krásné B Í L É kroužky.[/quote]

Myslim, ze treba Castro je se svejma zlutejma AE v klasickejch svetlech mnohem originalnejsi nez kterekoliv ladic s beznejma tuningovejma svetlama. Ja treba videl tuhle kombinaci mozna jen jednou, kdezto chromy, jednokusovy svetla s blinkrem atd. me nebavej uz davno. Jasne, vec nazoru.. ale tim fakacem si muzes prostourat ritni venec :wink:
HansCZ
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od HansCZ »

psssst tak to nikde nerozhlasujme, nebo to bude mit kazdej a tuzing lampy vyjdou z mody :lol:
Odpovědět