krtek píše:žlutá je "vyblitá" barva... Této barvě už dávno odzvonilo

krtek píše:Pořád jen origo, origo a hlavně nezapomeňte hoši ten váš všude zmiňovaný "M" packetAle proč ne...Já jen nechci mít tuctovou E36 s "M" nárazníkem, pedálama, "M" řadičkou, jako skoro každej druhej tady,,,všude M pakety atd. Jo a když má člověk čirou optiku(samozřejmě s čočkou
) tak když rozsvítíte xenony 8000k, tak to vůbec nikoho neoslňuje narozdíl od toho, když to někdo napachá do obyč světel - to oslňuje jako prase!!...hotovo
krtek píše:krtek píše:Pořád jen origo, origo a hlavně nezapomeňte hoši ten váš všude zmiňovaný "M" packetAle proč ne...Já jen nechci mít tuctovou E36 s "M" nárazníkem, pedálama, "M" řadičkou, jako skoro každej druhej tady,,,všude M pakety atd. Jo a když má člověk čirou optiku(samozřejmě s čočkou
) tak když rozsvítíte xenony 8000k, tak to vůbec nikoho neoslňuje narozdíl od toho, když to někdo napachá do obyč světel - to oslňuje jako prase!!...hotovo
Tady je to fakt strašný s jakoukoliv jinou úpravou než je "origo design".
nemám slov...
Killca píše:ja tak miluju tuzingchapu ze chtej bejt vsichni skejtaci nepodobni jinym a proto si poridim aspon cerveny auto abych byl jinej a nemusel na to lepit treba stroboskopy, jak maj tuzeri radi, neni to ani hezky, ani to neplni zadnej ucel, proste nic, jen to prudi lidi kolem
ja osobne sem rad, kdyz nekam prijedu (pripadne bych mel mpaket) a vsichni kolem maj mpaket taky, je to prave o tom, ze jsme brachove a ze jsme stejny,je to dobrej styl, kdyz se chci odlisit, tak na auto aspon napatlam plasty od riegera infinity II, ty jsou borecky, ale co obcas dokazou lidi na auto dat, to bych se chlamal jeste téden
krtek píše:žlutá je "vyblitá" barva jak v parkovačkách, na potkávacích světlech,v dálkách, v AE kroužcích, v interiéru a na SPZ...Této barvě už dávno odzvoniloJá mám všudé krásné bílé a např. ve předu kroužky s xenonama (8000k) vypadají opravdu nádherně..Jedině bílá!!!!
Martinéz píše:krtek píše:žlutá je "vyblitá" barva jak v parkovačkách, na potkávacích světlech,v dálkách, v AE kroužcích, v interiéru a na SPZ...Této barvě už dávno odzvoniloJá mám všudé krásné bílé a např. ve předu kroužky s xenonama (8000k) vypadají opravdu nádherně..Jedině bílá!!!!
tak tys me rozesmal.. zlute odzvonilo a proto ji bmw dava do parkovacek a denniho sviceni dodnesMyslim, ze odzvonit melo uz davno tem chrom svetlum, ktery delaj z e36 Octavku (jak to vidim v tvem avataru) a 8000k xenonum, ktery jsou priteplene fialovy jak lesni boruvci..
nahodou helly jsou dost povedeny svetla, jak designove tak funkcne, svitej dobre, jsou jak origo a neoslnujou, ja bych je na auto nechtel, protoze krouzky jsou maly a svitej slabe, ale jsou celkem ok, nemusis kvuli tomu byt tak agresivni nekrtek píše:Ehm takže Hella nebo depo že?! Jako vždy...
Killca píše:nahodou helly jsou dost povedeny svetla, jak designove tak funkcne, svitej dobre, jsou jak origo a neoslnujou, ja bych je na auto nechtel, protoze krouzky jsou maly a svitej slabe, ale jsou celkem ok, nemusis kvuli tomu byt tak agresivni nekrtek píše:Ehm takže Hella nebo depo že?! Jako vždy...
krtek píše:Killca píše:nahodou helly jsou dost povedeny svetla, jak designove tak funkcne, svitej dobre, jsou jak origo a neoslnujou, ja bych je na auto nechtel, protoze krouzky jsou maly a svitej slabe, ale jsou celkem ok, nemusis kvuli tomu byt tak agresivni nekrtek píše:Ehm takže Hella nebo depo že?! Jako vždy...
Ale ne, já nejsem agresivní a je mi to jedno kdo co tady píše a myslí si, důležité je to, co se líbí mě. Hella je kvalita a zpracování světel je skvělé, ale musim souhlasit že mají malé kroužky a také bych je nechtěl.
krtek píše:krtek píše:nahodou helly jsou dost povedeny svetla, jak designove tak funkcne, svitej dobre, jsou jak origo a neoslnujou, ja bych je na auto nechtel, protoze krouzky jsou maly a svitej slabe, ale jsou celkem ok, nemusis kvuli tomu byt tak agresivni neKillca píše:[quote="krtek"]Ehm takže Hella nebo depo že?! Jako vždy...
Ale ne, já nejsem agresivní a je mi to jedno kdo co tady píše a myslí si, důležité je to, co se líbí mě. Hella je kvalita a zpracování světel je skvělé, ale musim souhlasit že mají malé kroužky a také bych je nechtěl.