Nedávno jsem od Miguela koupil zde inzerovanou diagnostiku. Po včasnem zaslání jsem celý nedočkavý vložil carsofta aby si jej nainstaloval - OS MS VISTA. Samotná instalace ok ale ale SP uz ee. A INPA se mi nepodařilo nainstalovat vůbec Zkoušel jsem na XP home a win 98 (myslel jsem že to dělaji ty debilní visty) Bohužel INPA se mi ještě nikde nepodařilo nainstalovat a ani samotná diagnostika nefunguje. I přes správné zapojení a Xkrát opakované instalaci se úspěch nedostavil. Carsoft s autem komunikuje, ale bohužel vždy Module doesn´t respond. Zkoušeno na BMW E39 528i 98rok, E36 93 rok a E46 320d E46 . Tímto Miguela z ničeho neobviňuji, třeba opravdu dělám něco špatně. Můžete mi prosím někdo poradit? Díky moc
ale to si nemyslím, že je chyba toho carsoftu, měl jsi zaplej klíček a tak. já to dělám spojím s notebookem, zasunu diag konektor, zapnu klíček do poslední polohy, zapnu carsoft. s tím klíčkem jak která jednotka, např jednotka IKE beží pořád má na starost otevíraní dveří.
možná jestli nebude problém s převodníkem usb2com, jestli ho máš nebo máš rovnou na desce seriák
Ono takhle na dálku je opravdu těžké něco radit, obě instalace jak INPA tak Carsoftu mi běhají na dvouch počítačích uplně bez problémů (systém XP SP2 i SP3 odzkoušeno).
Někde je zakopanej pes, protože i SP do Carsoftu není sebemenší problém a to instaluju Carsoft na různejch počítačích cca dvakrát týdně s té samé instalace co jsem ti dával.
Ještě mě napadá: spouštíš instalaci z CD nebo sis to nakopal někam na disk a jedeš z toho?
Hele on i ten převodník RS-232 jestli je to usb a do toho 9 pinovýho konektoru v notasu tuším to taky někdy kraví..Hlavně některý diagnostiky jdou dobře až po roce 2000 ,ale jako nevím ,to chce zkoušet no..
Podařilo se vám někomu vyřešit problém s chybovou hláškou: Module doesn´t respond ? Píše mi to u každého modulu i u Live data. Zajímalo by mi jak mají svítit diody na převodníku. U mě svítí zeleně diody Power a Service Interval. Červeně pak K-line Pin20, K-line Pin17 a L-line Pin15. Neměly by i tyhle svétit zeleně?
Mihal píše:Podařilo se vám někomu vyřešit problém s chybovou hláškou: Module doesn´t respond ? Píše mi to u každého modulu i u Live data. Zajímalo by mi jak mají svítit diody na převodníku. U mě svítí zeleně diody Power a Service Interval. Červeně pak K-line Pin20, K-line Pin17 a L-line Pin15. Neměly by i tyhle svétit zeleně?
Na jakém autě to zkoušíš? U aut pod R.V. 94-95 mi to dělá to samé...