Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 normalni nebo long?
Cau vsichni kluci bavoracky!!!Mam takovej dotaz.Planuju koupit e38 pravdepodobne 4.4 nebo 3.5 nic lepsiho me po vsech smerech nevychazi,akorat mam trochu dylema jestli normos nebo long.Vubec longa nijak nepotrebuju,ale v nabidkach jsou skoro za stejny penize jako normalni.Jediny,ze obcas maj lepsi vybavy.ceho setak trochu bojim,tk kdyby me (nebo ja nekoho naboril)hlavne na ten zadek,cili dvere atd.co setyce toho zadku jestli to neni pak nejaka velka pakarne davat dohromady co se tyce dilu?Je to preci jen long.Tak reknete Diky
Tak to jste me kluci prijemne potesili,nejsem bohac,takze bawo budu kupovat nekde v D a po s cenou okolo 6000E videl jsem jich spousty kolem roku 97 s 220 najeto i se serviskama.tim padem budu i popripade bouracky bud resit veci na vrakarne viz ty dvere coy nebude sranda,ale je pravda,KOLIKRAT CLOVEK TAKHLE CASTO BOURA.ZE? 

-
- Kontaktovat uživatele:
si myslím, že long je už uplně zbytečně velká. ale to je každého věc. V ceně rozdíl není. Stou koupí v německu si taky nejsem jistej. jsem si koupil 7er, u nás v bazaru se stočeným tachometrem zhruba 120tis. a absolutní zpokojenost, to záleží kus od kusu. moji 5er ta koupena v říši byla a uplně stejně, hold kvalita. jinak toto se tu řešilo snad milionkrát.. jinak nemusíš bourat ty, ale může do tebe někdo navalit
anaru píše:Tak to jste me kluci prijemne potesili,nejsem bohac,takze bawo budu kupovat nekde v D a po s cenou okolo 6000E videl jsem jich spousty kolem roku 97 s 220 najeto i se serviskama.tim padem budu i popripade bouracky bud resit veci na vrakarne viz ty dvere coy nebude sranda,ale je pravda,KOLIKRAT CLOVEK TAKHLE CASTO BOURA.ZE?
Dvere na longa ma JARAX a dilu je mraky za solidni peniz a jestli resis vahu nebo velikost tak si kup BMW 316 compact
Ja som za "kratkou" verzi. e38 vypada aj pri svojich rozmeroch a vahe relativne dost sportovo oproti ostatnym luxusnym limuzinam. Tento dojem sa uz ale u longu mierne straca. No a pokial sa nebudes nechat vyvazat vzadu, tak nevim na co ti to bude. Ale skor by som pozeral podla stavu a vybavy, a nie podla toho ci to je long alebo nie.
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:Ja som za "kratkou" verzi. e38 vypada aj pri svojich rozmeroch a vahe relativne dost sportovo oproti ostatnym luxusnym limuzinam. Tento dojem sa uz ale u longu mierne straca. No a pokial sa nebudes nechat vyvazat vzadu, tak nevim na co ti to bude. Ale skor by som pozeral podla stavu a vybavy, a nie podla toho ci to je long alebo nie.
presne tak....
To je jsny,ze stav je na prvnim miste,jen jsem,ale zminoval,ze jsou za stejny penize a paklize bude v poho stavu,tak po tech radach co jsem tady dostal,bude asi lepsi ten long,protoze vetsinou ty longy maje jeste o chloupek lepsi vybavu.Tak proc ne za stejny penize vic muziky.Jinak medvidku,dik za pozvani,az to bude aktualni rad se dojedu na toho tvyho krasavce podivat a naoplatku ukazu toho miho Vyvolenyho
fishmaker píše:DOEMIXXX píše:gudlak s longem (ci kratkou) za 6t. EUR
chce to mit stesti....zatim si porad myslim ze ja sem ho mel...kupoval sem levnejc
pro me znamena mit auto do kteryho clovek sedne a neresi tu a tam zadni raminko, kootuce, desky, tlumice atd...podle me za 6t. Eur (pise okolo, takze ma 5500Eur a bude chtit uhrat slevu