To neznamená že když ti nevyhřejvá zadek tak že se to takle vyrábělo.Každý BMW (i jiné značky) pokud mají výhřev tak vyhřívá jak zadek tak záda.Tobě to prostě jen nefunguje.
U spolujazdca hreje aj prdel aj zada, takisto aj vzadu, len na mojej sedacke hreje len prdel. A mne je kua vzdy vacsia zima na zada. Takze v lete musim poriesit. Buduca zima uz ma nepripraveneho nenajde
Ted me teda jeste napadlo - nezapina se to treba nekde zvlast - uz nekolikrat se mi stalo, ze jsem nepochopil nebo nenasel neco co jsem mel a pak jsem to slozite resil.
libovka píše:Musíš si koupit potah s výhřevem a přečalounit to.Práce je to hrozná!
Preco by si mal kupovat potah s vyhrevem ? Ked to tam ma a len to nefunguje, tak pravdepodobne bude niekde nieco spalene, tak to staci opravit. Ale je pravda ze rozoberat sedacku je ojeb maximalny.
libovka píše:Musíš si koupit potah s výhřevem a přečalounit to.Práce je to hrozná!
Preco by si mal kupovat potah s vyhrevem ? Ked to tam ma a len to nefunguje, tak pravdepodobne bude niekde nieco spalene, tak to staci opravit. Ale je pravda ze rozoberat sedacku je ojeb maximalny.
Akurát keď to chceš opraviť tak meníš topné teleso-buď v sedačke alebo v sedáku,ale rozobrať sa to musí vždy
Musíš koupit celou dečku. Mě u řidiče přestal hřát sedák a dečka je přerušená. Takže nic jinýho, než výměna mě nečeká...
no je tu i moznost jak opravit decku pri ptrose sikovnosti a nemusi se menit....staci merak micropajka par forechtungu a sikovny ruce ale kdyz si vzpomenu na to napinani te latky a zacvakavani tech "cecek" raci bych menil sedacky, kdyz se to pak dobre vypne kolikrat je to lepsi nez predtim......jinak maji hrat zada i spodni cast, vetsinou se to ulo mi v mi ste kde se sedacka sklapi, ono i to kleknuti do sedacky konkretne e36 docela vydrzi