Počet km se m.j. ukádá v klíči, stačilo by s tím zajít do BMW a oni by Ti to řekli..ale i tak němci nemají ve zvyku stahovat km, to je česká specialita..
matal píše:Počet km se m.j. ukádá v klíči, stačilo by s tím zajít do BMW a oni by Ti to řekli..ale i tak němci nemají ve zvyku stahovat km, to je česká specialita..
matal píše:Počet km se m.j. ukádá v klíči, stačilo by s tím zajít do BMW a oni by Ti to řekli..ale i tak němci nemají ve zvyku stahovat km, to je česká specialita..
Bohužel už se to naučili i v říši....
Turci a Poláci se s tím neserou
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ja myslim ze ani nemci nejsou svaty, myslim ze kdyby ste tam zili a obcas videly jejich praktiky ....!
Hlavne jde o to, ze jsou to samy pricmoudlici. Primo Nemecky bazar, aby clovek hledal sto let - samy turek, polak dokonce sem narazil na fantastickou trojku Polak, Rus a Jugoslavec a to uz sem nemohl.
A Polak furt chodil a rikal Rus kurva:-)) pac mu dal cistit nejakou mocku.
Přesně tak, německý bazary jsou prolezlý touhle pakáží a já když byl pro auto, tak většina bazarů je plná poláků a nagelovanejch italů a dokonce i francouzů a ti se fakt nebojej stáčet. Pak se člověk může ptát, proč asi většina aut nemá servisku- určitě to nebude tim, že ji někdo zapomněl v hospodě A vůbec, nagelovanej ital je největší prase, auta z itálie jsou sice bez známky rezu, ale motorově a interiérově vylágrovaný jako nikde jinde. Nestaraj se o motor a interiér je jak po cikánský svatbě.
Marry píše:A vůbec, nagelovanej ital je největší prase, auta z itálie jsou sice bez známky rezu, ale motorově a interiérově vylágrovaný jako nikde jinde. Nestaraj se o motor a interiér je jak po cikánský svatbě.
Tak to mam asi vyjímku Já koupil auto z itálie a auto bylo dá se říct v top stavu, včetně motoru a interiéru, asi vyjímka potvrzující pravidlo
Tak to mam asi vyjímku Já koupil auto z itálie a auto bylo dá se říct v top stavu, včetně motoru a interiéru, asi vyjímka potvrzující pravidlo [/quote]
Tak to děkuj bohu Teda tohle je názor z mejch zkušeností a ze zkušeností známých. Já měl auto z itálie a nikdy bych to už nechtěl zažít. Co jsem slyšel okolo tak taky dost hrozný.
Třeba si měl zrovna štěstí
vše je o lidech
Kámoš koupil v Itali e36 328i, cabrio, 97rok, 1 majitel tuším 46ročník, najeto někde 120tis, serviska. Vše v perfektním stavu a kožich jak nový.