Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zvuk Nafty!!
-
mirda2 píše:ladak+diesel=bolehlav
pral bych ti namontovat ladak a jed treba praha- brno a zpet
A to je právě problém všech "laďáků" za 2tis... Taky jsem takovej kdysi měl na e30, ale to ještě byly dražší... Jeden mechanik říkal že z toho zvuku má "čtvercovou hlavu"

Ono taky co chtít po průchozím "tlumiči" skrz který se člověk dívá jak přes trubku...
-
- Kontaktovat uživatele:
Vas nazor, ale kamos ma chiplou fabii RS s takovym nejakym otevrenym vejfukem a kdyz pri asi 18ti stech otackach zacne cpat turbo maximalni tlak, auto zacne tak zvlastne chrochtat, nebo bublat, nebo jak to nazvat...
, ale kazdopadne u ty fabky je to brutalni zvuk, neobvykly, nikdo takovy tady nejezdi a v aute je teda pohoda, dela to "bordel" ZA autem, ne vnem a prednim!!!
Vase nazory Vam samozrejme neberu, ale mne se to libi, tak jsem chtel zkusit neco podobneho na 6ti hrnku....

Vase nazory Vam samozrejme neberu, ale mne se to libi, tak jsem chtel zkusit neco podobneho na 6ti hrnku....

Johaaan píše:Vas nazor, ale kamos ma chiplou fabii RS s takovym nejakym otevrenym vejfukem a kdyz pri asi 18ti stech otackach zacne cpat turbo maximalni tlak, auto zacne tak zvlastne chrochtat, nebo bublat, nebo jak to nazvat..., ale kazdopadne u ty fabky je to brutalni zvuk, neobvykly, nikdo takovy tady nejezdi a v aute je teda pohoda, dela to "bordel" ZA autem, ne vnem a prednim!!!
Však Ti říkám, že nemá cenu laborovat se stávajícím laufem ale pořídit přesně vyráběný na Tvůj model (Supersprint, Remus,...) ovšem počítej minimálně desítku, spíš mnohem víc...