Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zvuk Nafty!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Johaaan
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Johaaan »

Mate nekdo nejaky zkusenosti s upravou vyfuku u Diesela za ucelem zvuku????
bmwfil

#2 Příspěvek od bmwfil »

Johaaan píše:Mate nekdo nejaky zkusenosti s upravou vyfuku u Diesela za ucelem zvuku????

Úpravu určitě ne, spíš koupit originál odladěný lauf pro daný model...
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BMWPower »

bože můj... :roll: :roll: :roll: Dávat laďák na diesela??? :D :D :D
bmwfil

#4 Příspěvek od bmwfil »

BMWPower píše:bože můj... :roll: :roll: :roll: Dávat laďák na diesela??? :D :D :D

A proč ne? :wink:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BMWPower »

bmwfil píše:
BMWPower píše:bože můj... :roll: :roll: :roll: Dávat laďák na diesela??? :D :D :D

A proč ne? :wink:

no, přijde mi to jako úlet... nafťák si má chrochtat a hotovo. není nad to vidět jak si nafťák při rozjezdu odfoukne ze zahnutého laufu k zemi... :wink:
castro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

BMWPower píše:no, přijde mi to jako úlet... nafťák si má chrochtat a hotovo. není nad to vidět jak si nafťák při rozjezdu odfoukne ze zahnutého laufu k zemi... :wink:

tvůj názor...

tady chce ale někdo poradit, tak si tyhle výlevy možná mužeš nechat pro sebe, co ty na to? ;-)
butthead740

#7 Příspěvek od butthead740 »

kamos ma poladino od fa layting na 330d a musim uznat ze zvuk good tak proc ne :choon:
Plechus

#8 Příspěvek od Plechus »

Ja mam nějakej laďák na E34 524td...zvuk to má docela pěknej, nicméně časem dam origo, zas tak hezkej zvuk to nejni...docela to i otravuje, děsně to duní v nejběžnějších otáčkách.
Mirda328

#9 Příspěvek od Mirda328 »

ladak+diesel=bolehlav

pral bych ti namontovat ladak a jed treba praha- brno a zpet :)
tds

#10 Příspěvek od tds »

Kámoš má laďák na A5 3,0tdi a musím říct že zvuk je parádní! navíc když už dnes motor CR zas tak nerachtá a s DPF to nefajčí, tak nevídím žádný problém.
bmwfil

#11 Příspěvek od bmwfil »

mirda2 píše:ladak+diesel=bolehlav

pral bych ti namontovat ladak a jed treba praha- brno a zpet :)

A to je právě problém všech "laďáků" za 2tis... Taky jsem takovej kdysi měl na e30, ale to ještě byly dražší... Jeden mechanik říkal že z toho zvuku má "čtvercovou hlavu" :lol:
Ono taky co chtít po průchozím "tlumiči" skrz který se člověk dívá jak přes trubku...
prase007

#12 Příspěvek od prase007 »

Nejlíp uděláš, když si na CDčko vypálíš zvuk benzínovýho motoru a budeš si ho pouštět. Ušetříš spoustu peněz a výsledek bude vždycky lepší než nejlíp vyladěnej diesel.
bmwfil

#13 Příspěvek od bmwfil »

prase007 píše:Nejlíp uděláš, když si na CDčko vypálíš zvuk benzínovýho motoru a budeš si ho pouštět. Ušetříš spoustu peněz a výsledek bude vždycky lepší než nejlíp vyladěnej diesel.

To by musel být hodně velkej psychopat :lol: :lol:
ianko

#14 Příspěvek od ianko »

prase007 píše:Nejlíp uděláš, když si na CDčko vypálíš zvuk benzínovýho motoru a budeš si ho pouštět. Ušetříš spoustu peněz a výsledek bude vždycky lepší než nejlíp vyladěnej diesel.

:twisted:
Johaaan
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Johaaan »

Vas nazor, ale kamos ma chiplou fabii RS s takovym nejakym otevrenym vejfukem a kdyz pri asi 18ti stech otackach zacne cpat turbo maximalni tlak, auto zacne tak zvlastne chrochtat, nebo bublat, nebo jak to nazvat... :lol: , ale kazdopadne u ty fabky je to brutalni zvuk, neobvykly, nikdo takovy tady nejezdi a v aute je teda pohoda, dela to "bordel" ZA autem, ne vnem a prednim!!!
Vase nazory Vam samozrejme neberu, ale mne se to libi, tak jsem chtel zkusit neco podobneho na 6ti hrnku.... :wink:
Slid

#16 Příspěvek od Slid »

Měl jsem na tds zadní tlumič průchozí s konovkou, mělo to moc hezkej zvuk, takovej brumlavej duňák, ale časem mě to sralo tak jsem dal klasiku a je ticho v autě :)
Peasy

#17 Příspěvek od Peasy »

Chlapy mate zajimave nazory ale muj je ten ze kdyz slysim poradnej zvuk tak taky ocekavam ze to auto pojede a ne aby si to nekdo daval treba na Golfa 1,4i!!A ty kdyz mas 6ti val tak tam to dela zvuk sam o sobe motor a tak to ma byt poradnej zvuk motoru a ne laufu!!! 8)
Brilantis
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Brilantis »

Kámoš má na pežotu 405 TD od motoru až dozadu čistou trubku. Má to pěknej zvuk. Na volnoběh to jen tam brumlá a při jízdě pěkne hvízdá turbo
bmwfil

#19 Příspěvek od bmwfil »

Johaaan píše:Vas nazor, ale kamos ma chiplou fabii RS s takovym nejakym otevrenym vejfukem a kdyz pri asi 18ti stech otackach zacne cpat turbo maximalni tlak, auto zacne tak zvlastne chrochtat, nebo bublat, nebo jak to nazvat... :lol: , ale kazdopadne u ty fabky je to brutalni zvuk, neobvykly, nikdo takovy tady nejezdi a v aute je teda pohoda, dela to "bordel" ZA autem, ne vnem a prednim!!!
Vase nazory Vam samozrejme neberu, ale mne se to libi, tak jsem chtel zkusit neco podobneho na 6ti hrnku.... :wink:

Však Ti říkám, že nemá cenu laborovat se stávajícím laufem ale pořídit přesně vyráběný na Tvůj model (Supersprint, Remus,...) ovšem počítej minimálně desítku, spíš mnohem víc...
IKE

#20 Příspěvek od IKE »

Mám na naftě laďák.Nevím jak bych ten zvuk popsal,ale je to mazec :D .
Odpovědět