Pokud se nepletu,tak e36 ziskala v nezavislejch narazovejch testech Euro NCAP 2hvezdicky z peti,takze nic moc. Tudiz za volanty opatrne panove,at vzdy dorazite v pohode domu.
Hoď sem LOGIN a nebo nahraj fotky jak ti kluci radí, nic na tom není ...
( on se vždycky někdo najde kdo ti řekne, pošli mi je na mail, já je sem dám - dříve sem to taky dělal, dneska jsem už pochopil, že když někdo dokáže zapnout PC a zaregistrovat se na klub, dokáže hodit fotky i do toppicu, je to jen o lenosti a pohodlnosti ... )
Zrovna vcera sa kamarat rozbil na velmi podobnej E36 coupe facelift, auto tiez na totalku ale im sa nastastie nic nestalo (mali aj obrovske stastie ze netrafili strom, ale ho len suchli).
ta dacia je bud nova alebo supernova takze stara sunka nechapem ako mohla takto zdemolovat e36..jedine co ma napada je ze bawo malo uz nehodu skor a bolo zle opravene
Strukturalna nepevnost kasne, E36 nedopadla dobre v ziadnom crashteste, v streche a podlahe sa zlomila uz v AMS crasteste 1991' a EURO Ncap vysledky vsetci pozname. Je to super auticko a ako coupe sa mi aj paci, ale netreba si zakryvat oci a priznat si radsej fakty.
Zdemolobaný je to pěkně,al e při bouračce pokud jde o přežití hraje roli hodně věcí-jak daleko má řidič sedačku,samozřejmě jestli byl připoutaneju,jestli měl vystřelený airbagy a tak.
Moj nazor je ze pri aute ako E36 a priputanom vodicovi su bagy dobre na to aby si clovek nerozbil hubu/nezlomil nos pri lahsej - stredne tazkej nehode. Pri skutocne tazkej kolizii (ako tato) totizto uz bohuzial jednoducho kasna nie je schopna garantovat neporusenu schranku pre posadku a ani 3000 airbagov na tom uz nic nezmeni.