Zdravím! Trošku jsem to tu už řešil. Jakýho výrobce preferovat na komplet repasy přední nápravy E34? Je to různý? Třeba ramena uložení nějaký, tlumiče nějaký, tyč řízení zase jinou? Doporučte, prosím. Díky.
Helldiver píše:Bez toho tak 10-15K ak dobre nakupis, ak by si siel do BMW tak kludne aj dvojnasobok za diely.
nevěř tomu,že bys dal dvojnásobek .... u starších modelů se ceny hodně srovnaly s druhovýrobou
dělal jsem totiž komplet předek a podivoval jsem se tomu,že horimex má některý díly levnější jak nabízený druhý (nemluvím o polsku)
JJ kvalita super, ale kupoval sem od nich ///M-kové silentbloky do spodních ramen a stály mě v nákupu s velkoobchodní slevou něco kolem 1600.-kč a originál BMW mě vyšly na 790.-kč jako řadového zákazníka !!!
Takže pozor než nakoupíte neorigo díly je lepší zjistit co to stojí v BMW, dneska už díly na starší kusy stojí prd.
Chlapi, ještě mám dotaz k tlumičům. V ETK mám na výběr ze tří typů. Standardní, eMkový a s tvrdým pružením. Vůbec nevím, který vybrat. Záleží taky na pružinách, že? Kdybych třeba bral eMko, tak musím mít jiný pružiny. Je to tak? Stejně tak i pro to tvrdší pružení? Moc tomu nechápu
já konkrétně nevím jak to přesně je,ale když si zavoláš konkrétně třeba do Olmiku nebo do Mejta tak Ti přesně řeknou co a jak a na některý díly mají i slevy - nikdy nevíš na co kápneš