tak cim min tim lip vis co,moje prvni auto,je me 20 ale tak treba 60 ,ja nasel jendo v rokycanech ale je to daleko a jako kdyz uz se tam na nej pojedu podivat tak aby to nebyl vrak a ja jel zas 350km nazpet dom
ted si poloz otazku za kolik to auto asi bylo dovezeny!citam tak 40 tis aji v nemecku si tyto auta ceni!takze cena odpovida stavu!bud si priplatis a budes jezdit nebo das 60 a budes se v tom jenom vrtat
tak kdz sme si volali tak rikal ze motor v poho ze tam dal novy cepy aj a tak,ze nic necvaka,neklape,ze je to vsechno v poho ten motor,a ja nemam prachy abych dal za svoje prvni auto 100 000 sem chudak
fuckman píše:tak kdz sme si volali tak rikal ze motor v poho ze tam dal novy cepy aj a tak,ze nic necvaka,neklape,ze je to vsechno v poho ten motor,a ja nemam prachy abych dal za svoje prvni auto 100 000 sem chudak
Upřímě řečeno, to auto co je v odkazu na Sbazar moc slavně nevypadá, určitě budeš muset počítat s dalšíma investicema, pokud bys chtěl spolehlivé auto v top stavu, ozvy se...nějak bysme to pořešili
Přesně tak, stejně do něj nasypeš haldu peněz. Slušný Iso pod 80 nekoupíš, vím to z vlastní zkušenosti. Taky jsem chtěl levný a ve slušným stavu. Sháněl jsem ho 3 měsíce a to jsem ho zrovna extra levně nekoupil (90) a ještě 20 do něj nacpal, ale teď je v super stavu a pod 100 bych ho taky neprodal. Takže Iso za 60 bude vrak.
Jsou lidi kterým to nevysvětlíš,prostě si musejí natlouct hubu sami a třeba i vícrát než jednou.A kupovat auto podle barvy je taky pěkná blbost,šance že narazíš na zachovalé auto s požadovanou barvou za super cenu,nedej boze jestě s nějakou výbavou je velmi malá.
fuckman píše:sem chudak zatacenik amater a nema na prvni auto 100k ,nekradu neslapu treba se me postesti a koupim dobre,necekam ze koupim 100% top stav
jezis tak taky neškemrej jakej ses chudak Kup si to ieso a pak se treba zabijes jak pises nahore (nebo treba ne ,ale obecně plati ze levny neni jen tak pro nic za nic)
nebo si nech poradit
ouka no tak me to vseci neprejte kdyby me aspon tak nekd zalhal a rekl ze kdyz bud hledat tak urco najdu naky v dobrym stavu kdo o nej pecoval a staral se a ted ho prodava v dobrym stavu a za levno protze treba nema duvod ho davat za 100k a jako cerny pisu protze bych si to nejvic pral,ale kdyz bude tmave modry tak to neva